Licitații Constanța Primăria Cernavodă, reparații la Liceul Axiopolis și vestiare la Sala de Sport de aproape 145.000 euro (DOCUMENTE)

  • Corsa Construct SRL se va ocupa de reparațiile la Liceul Axiopolis și Danubiss Util Invest SRL, de vestiarele pentru Sala de Sport.
  • În Secțiunea Document pot fi consultate anunțurile publicate în SEAP.
Primăria Cernavodă achiziționează prin cumpărare directă lucrări de reparații la Liceul Axiopolis, de la Corsa Construct SRL, și lucrări de execuție vestiare la Sala de Sport din oraș, de la Danubiss Util Invest SRL.
 
Informațiile privind achizițiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
 
Valoarea lucrărilor de la Liceul Axiopolis este de 350.922,28 de lei, adică peeste 70.000 de euro, la cursul actual, denumirea contractului fiind „Lucrări de întreținere și reparații în corpul C din incinta Liceului Tehnologic Axiopolis Cernavodă“.
 
În continuare, valoarea lucrărilor de la Sala de Sport este de 376.412,48 de lei, adică peste 75.000 de euro, la cursul actual, denumirea contractului fiind „execuție lucrări pentru obiectivul de investiție «Creare gol de ușă în peretele vestic al sălii de sport, construire anexă parter adiacent sălii de sport, cu acces din sala de sport – Vestiare», str. Mihail Sadoveanu, nr.9, Oraș Cernavodă, județ Constanța“.
 
Despre Corsa Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 14 august 2023, Corsa Construct SRL a fost înființată în anul 2008, are sediul social în Cernavodă, pe strada George Coșbuc, nr. 4 și se de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
În aprilie 2023, societatea și-a adjudecat de la Protecția Copilului Constanța contractul vizând lucrările la Centrul de Zi de Recuperare în Lumina.
 
Asociați sunt Gabriela Marinciu și Constantin Marinciu, ambii fiind și administratori.
 

Numele celor doi se regăsesc și în Corsa Design Company SRL.
 
În 2022, Corsa Construct SRL a declarat 28 de angajați, profit peste 1,68 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 6,99 de milioane de lei.

 
Potrivit Confidas.ro, Compania Corsa Construct SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 700.154,04 lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această societate se numără Liceul Teoretic Andrei Saligny, Orașul Cernavodă, dar și Școala Gimnazială nr. 38 Dimitrie Cantemir Constanța.
 
Despre Danubiss Util Invest SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 14 august 2023, Danubiss Util Invest SRL a fost înființată în 2011, are sediul social în Cernavodă, pe strada Victoria, nr. 36 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru și pe strada Medgidiei, din Cernavodă.
 
Asociat unic și administrator este Adrian Teodor Anghel.
 
Societatea figurează cu 59 de achiziții directe (Școala Gimnazială Nr. 1 Cernavodă, Orașul Cernavodă, Municipiul Medgidia, dar și alte autorități contractante.
 
În 2022, Danubiss Util Invest SRL a declarat patru angajați, profit peste 105.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 760.000 de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate anunțurile publicate în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Primăria Cernavodă cumpără echipamente de fitness de aproape 50.000 de euro de la Seaside Playgrounds SRL (DOCUMENT)


 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Corsa Construct a câștigat încă un contract de la Primăria Constanța. Va monta panouri fotovoltaice la o școală din municipiu (DOCUMENTE)

07 Sep 2022 1624

Corsa Construct din Cernavodă reabilitează termic școala Dimitrie Cantemir din municipiul Constanța

10 Jun 2021 3735