Licitații Constanța Primăria Grădina, contract cu Dab IT Outsourcing SRL, pentru Centrul de monitorizare și Wi-Fi. Compania, numeroase contracte în Dobrogea (DOCUMENTE)

  • Dab IT Outsourcing SRL și-a adjudecat contracte similare, începând cu luna octombrie 2023, în cel puțin zece comune din Dobrogea.
  • Atribuirea contractelor s-a făcut prin procedura simplificată, de cele mai multe ori fiind depusă o singură ofertă admisibilă.
  • În Secțiunea Document, pot fi consultate anunțurile de atribuire cu primăriile comunelor Carcaliu, Chirnogeni, Dăeni, Dorobanțu, Grădina, Hamcearca, Ostrov, Siliștea, Casimcea și Stejaru.
Compania Dab IT Outsourcing SRL, din Ploiești, și-a adjudecat de la Primăria Grădina contractul vizând Centrul de monitorizare în timp real a situației din comună și extinderea sistemului Wi-Fi.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă pentru contract.
 
După cum vom detalia ulterior, în ultima perioadă, compania Dab IT Outsourcing SRL a câștigat numeroase contracte cu primăriile din județele Constanța și Tulcea, acestea vizând, de asemenea, centre de monitorizare în timp real și extinderea sistemului Wi-Fi.
 
În luna octombrie 2023, Dab IT Outsourcing SRL a semnat cu Primăria Cerchezu contractul pentru „Proiectare tehnică de securitate, furnizare echipamente pentru Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate- Sistem de monitorizare și siguranță a traficului și extindere sistem Wi-fi în spații publice, inclusiv manoperă, instalare, configurare, instruire“.
 
Detalii despre acest contract pot fi consultate în articolul
 
Licitații Constanța
Centru de monitorizare în timp real a situației din Cerchezu! Ce firmă și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)

 
Tot în octombrie 2023, Dab IT Outsourcing SRL a semnat un contract similar cu Primăria Dumbrăveni, iar detaliile pot fi consultate în articolul
 
Licitații Constanța

Centru de monitorizare în Dumbrăveni! Ce firmă și-a adjudecat contractul pentru tehnică și echipamente (DOCUMENT)

 
Și Primăria Valea Teilor, din județul Tulcea, a semnat un contract similar, în octombrie 2023, cu Dab IT Outsourcing SRL, detaliile fiind cuprinse în articolul

 
Licitații Tulcea
Primăria Valea Teilor, contract cu Dab IT Outsourcing SRL (DOCUMENT)

 
Un contract similar a fost semnat și de Primăria Bărăganu, tot cu Dab IT Outsourcing SRL, în decembrie 2023, detaliile fiind disponibile în articolul
 
Licitații Constanța
Centru de monitorizare și extindere sistem Wi-fi în comuna Bărăganu (DOCUMENT)

 
Între timp, însă, în luna octombrie 2023, dar și în noiembrie 2023, Dab IT Outsourcing SRL a mai primit alte câteva contracte de la primăriile din Constanța și Tulcea, cu obiect similar, după cum vom arăta mai jos.
 
Contractul actual, cu Primăria Grădina
 
Contractul adjudecat acum de compania ploieșteană Dab IT Outsourcing SRL a fost semnat cu Primăria Comunei Grădina, din județul Constanța, la data de 3 ianuarie 2024.
 
Denumirea achiziției este „Contract de Proiectare tehnică de securitate, furnizare echipamente pentru Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate- Sistem de monitorizare și siguranță a traficului și extindere sistem Wi-fi în spații publice, inclusiv manoperă, instalare, configurare, instruire“.
 
Contractul a fost adjudecat prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă, valoarea totală de adjudecare fiind 905.830 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial de primărie, de 907.075,28 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Despre Dab IT Outsourcing SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 15 ianuarie 2024, Dab IT Outsourcing SRL a fost înființată în anul 2008, are sediul social în Ploiești, pe strada Clemenței, nr. 16 și se ocupă în principal de activități de consultanță în tehnologia informației.
 
Firma are un punct de lucru și pe strada Zefirului, nr. 25, din Ploiești.
 
Conform Monitorului Oficial nr. 3977 din 21 iulie 2008, Dab IT Outsourcing SRL a fost fondată de Andreea Dinică (între timp, Dragomir) și Eusebiu Bogdan Dragomir.
 
Cei doi sunt asociați cu părți egale, administrator fiind Eusebiu Bogdan Dragomir.
 
Numele Andreei Dragomir și a lui Eusebiu Bogdan Dragomir se regăsesc și în Dab Store Distribution SRL, administrată de Andreea Dragomir, care are și un PFA.
 
Conform termene.ro, Dab IT Outsourcing SRL figurează cu 53 de achiziții directe (Comuna Albești-Paleologu, Comuna Balta Doamnei, Comuna Plugari printre autoritățile contractante) și 19 contracte publice (Comuna Grădina, Comuna Bărăganu, Comuna Ostrov, Comuna Stejaru printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat nouă angajați, profit aproape 160.000 de lei și cifra de afaceri peste8,02 milioane de lei.
 
Contractul cu Primăria Chirnogeni
 
Contractul cu Primăria Comunei Chirnogeni a fost semnat la data de 6 octombrie 2023, atribuirea fiind făcută prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Denumirea achiziției este „Contract Proiectare tehnică de securitate, furnizare echipamente pentru Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate - Sistem de monitorizare și siguranță a traficului și extindere sistem WiFi în spații publice, inclusiv manoperă, instalare, configurare și instruire“.
 
Valoarea totală a contractului a fost de 862.830 de lei fără TVA, inițial achiziția fiind estimată la 866.575,28 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în SEAP.
 
Contractul cu Primăria Comunei Carcaliu
 
În județul Tulcea, Dab IT Outsourcing SRL și-a adjudecat de la Primăria Comunei Carcaliu contractul vizând „Contract Proiectare tehnică de securitate, furnizare echipamente pentru Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate - Sistem de monitorizare și siguranță a traficului și extindere sistem WiFi în spații publice, inclusiv manoperă, instalare, configurare și instruire“.
 
Semnarea contractului a avut loc la data de 12 octombrie 2023, valoarea totală fiind de 871.430 de lei fără TVA, achiziția fiind estimată inițial la 873.715 lei fără TVA.
 
Atribuirea s-a făcut tot prin procedura simplificată, în cadrul căreia au fost depuse două oferte admisibile.
 
Nici aici nu este posibilă subcontractarea, potrivit SEAP.
 
Contract cu UAT Comuna Stejaru
 
Dab IT Outsourcing SRL a semnat, la data de 10 octombrie 2023, contractul cu UAT Comuna Stejaru prinvind „Contract Proiectare tehnică de securitate, furnizare echipamente pentru Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate - Sistem de monitorizare și siguranță a traficului și extindere sistem WiFi în spații publice, inclusiv manoperă, instalare, configurare și instruire“.
 
Pentru acest contract, a fost depusă o singură ofertă admisibilă, atribuirea făcându-se prin procedura simplificată.
 
Valoarea totală a contractului a fost de 920.330 de lei fără TVA, valoarea estimată inițial fiind de 925.395,28 de lei fără TVA.
 
Nici aici nu este posibilă subcontractarea, potrivit SEAP.
 
Contractul semnat cu Primăria Ostrov, județul Tulcea
 
La data de 11 octombrie 2023, Dab IT Outsourcing SRL a semnat un contract similar cu Primăria Ostrov, județul Tulcea, valoarea totală fiind de 857.430 de lei fără TVA, față de estimarea inițială de 860.795,28 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, iar denumirea achiziției este „Contract Proiectare tehnică de securitate, furnizare echipamente pentru Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate - Sistem de monitorizare și siguranță a traficului și extindere sistem WiFi în spații publice, inclusiv manoperă, instalare, configurare și instruire“.
 
Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind primită o singură ofertă admisibilă.
 
Contractul cu Primăria Comunei Dăeni
 
Pe data de 12 octombrie 2023, Dab IT Outsourcing SRL a semnat cu Comuna Dăeni „Contractul Proiectare tehnică de securitate, furnizare echipamente pentru Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate - Sistem de monitorizare și siguranță a traficului și extindere sistem WiFi în spații publice, inclusiv manoperă, instalare, configurare și instruire“.
 
Atribuirea s-a făcut tot prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă și nefiind posibilă subcontractarea.
 
Valoarea totală a contractului a fost de 917.430 de lei fără TVA, inițial achiziția fiind estimată la 921.655,28 de lei fără TVA.
 
Contract cu Primăria Casimcea
 
„Contract Proiectare tehnică de securitate, furnizare echipamente pentru Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate - Sistem de monitorizare și siguranță a traficului și extindere sistem WiFi în spații publice, inclusiv manoperă, instalare, configurare și instruire“ a fost semnat de Primăria Comunei Casimcea cu Dab IT Outsourcing SRL la data de 11 octombrie 2023.
 
Au fost depuse două oferte admisibile în cadrul procedurii simplificate, valoarea totală de adjudecare a contractului fiind de 896.830 de lei fără TVA, față de estimarea inițială, de 898.705,28 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea.
 
Contract semnat cu Primăria Hamcearca
 
Primăria Comunei Hamcearca a semnat la data de 12 octombrie 2023 contractul cu Dab IT Outsourcing SRL vizând „Contract furnizare «Proiectare tehnic; de securitate, furnizare echipamente pentru Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate- Sistem de monitorizare și siguranță a traficului și extindere sistem Wi-fi în spații publice, inclusiv manoperă, instalare, configurare, instruire»“.
 
Compania a depus singura ofertă admisibilă în cadrul procedurii simplificate, valoarea de adjudecare fiind de 906.330 de lei fără TVA, după estimarea inițială de 908.225,28 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă nici în acest caz subcontractarea.
 
Contract cu Comuna Dorobanțu
 
Primăria Comunei Dorobanțu a semnat, la data de 3 noiembrie 2023, contractul cu Dab IT Outsourcing SRL, valoarea totală fiind de 916.330 de lei fără TVA, după estimarea inițială, de 919.615,28 de lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Contract Proiectare tehnică de securitate, furnizare echipamente pentru Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate - Sistem de monitorizare și siguranță a traficului și extindere sistem WiFi în spații publice, inclusiv manoperă, instalare, configurare și instruire“.
 
Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia au fost depuse două oferte admisibile.
 
Se precizează în datele oficiale că nu este posibilă subcontractarea.
 
Contractul cu Primăria Siliștea
 
În județul Constanța, în luna noiembrie 2023, Dab IT Outsourcing SRL și-a adjudecat și contractul cu Primăria Comunei Siliștea.
 
Contractul a fost semnat la data de 6 noiembrie 2023, în urma atribuirii prin procedura simplificată, în cadrul căreia au fost depuse trei oferte admisibile.
 
„Contract Proiectare tehnică de securitate, furnizare echipamente pentru Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate - Sistem de monitorizare și siguranță a traficului și extindere sistem WiFi în spații publice, inclusiv manoperă, instalare, configurare și instruire“, este denumirea achiziției.
 
Nu este posibilă subcontractarea, conform SEAP.
 
Valoarea totală a contractului a fost de 912.330 de lei fără TVA, inițial, primăria estimând o valoare de 915.575,28 de lei fără TVA.
 
În Secțiunea Document, pot fi consultate anunțurile de atribuire cu primăriile comunelor Carcaliu, Chirnogeni, Dăeni, Dorobanțu, Grădina, Hamcearca, Ostrov, Siliștea, Casimcea și Stejaru.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Achiziții Constanța
Primăria Grădina va amenaja alei betonate în cimitirul din satul Cheia

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Primăria Valea Teilor, contract cu Dab IT Outsourcing SRL (DOCUMENT)

17 Oct 2023 1182

Licitații Constanța Centru de monitorizare în Dumbrăveni! Ce firmă și-a adjudecat contractul pentru tehnică și echipamente (DOCUMENT)

11 Oct 2023 896

Licitații Constanța Centru de monitorizare în timp real a situației din Cerchezu! Ce firmă și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)

05 Oct 2023 976