Licitații Constanța Primăria municipiului Medgidia a atribuit către Iridex Group Salubrizare SRL un contract de peste 1,2 milioane de euro (DOCUMENT)

  • Durata contractului este de 36 de luni de la semnarea de către ambele părți
  • Conform termene.ro, Iridex Group Salubrizare SRL are sediul social pe Șoseaua București – Ploiești nr. 9 – 13, sectorul 1, București, obiectul de activitate este „colectarea deșeurilor nepericuloase” și a fost fondată în anul 2008
 
Primăria municipiului Medgidia, județul Constanța și firma Iridex Group Salubrizare SRL au încheiat un contract de 6.132.980,52 de lei, fără TVA.
 
Denumirea contractului este „delegarea activităților de colectare și transport deșeuri municipale de pe raza UAT Medgidia, ca parte componentă a serviciului de salubrizare”.
 
Conform descrierii succinte, localitățile componente ale UAT Medgidia sunt: municipiul Medgidia, sat Valea Dacilor și sat Remus Opreanu.
 
Durata contractului este de 36 de luni de la semnarea de către ambele părți.
 
Potrivit descrierii achiziției publice, principalele activități ce urmează a fi prestate de către delegator/prestator pe parcursul perioadei de derulare a contractului constă în:
a) Colectarea separată şi transportul separat al deşeurilor menajere şi al deşeurilor similare provenind din activităţi comerciale din industrie şi instituţii, precum și de la persoane fizice, inclusiv fracţii colectate separate, care vor cuprinde: colectarea si transportul deşeurilor menajere reziduale; colectarea si transportul deşeurilor menajere reciclabile; colectarea și transportul deşeurilor menajere biodegradabile;
b) Colectarea si transportul deseurilor provenite din locuinte, generate de activitatile de reamenajare si reabilitare interioara si/sau exterioara a acestora;
c) Colectarea și transportul deșeurilor depozitate în locuri nepermise, de pe suprafața domeniului public.
 
Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate – preț.
 

Contractul a fost semnat pe 9 august 2023. Anunțul a fost publicat în SEAP pe 26 august 2023.
 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL

 
Conform termene.ro, Iridex Group Salubrizare SRL are sediul social pe Șoseaua București – Ploiești nr. 9 – 13, sectorul 1, București, obiectul de activitate este „colectarea deșeurilor nepericuloase” și a fost fondată în anul 2008.
 
După cum se arată pe platformă, asociații firmei sunt: Iridex Group SRL, Olga Anghel, Cristian Pascu, Florin Pascu, Nicoleta Vâlsan, Green Knowledge SRL și Corneliu Pascu.
 
Dan Tiberiu Anghel este administratorul.
 
Olga Anghel mai are conexiuni și cu P.C. Sun Energy Production SRL și Green PAck SRL.
 
Corneliu Pascu apare în: P.C. Mnagement Consulting SRL, Iridex Group SRL, P.C. Sun Energy Production SRL, Triton Apaserv SRL, Greenpoint Management SA și Paso Vertgrun Mecanorent SRL.
 
Cristian Pascu figurează și în: P.C. Management & Consulting SRL, Multi Dent SRL, Iridex Group SRL, Vhala Beauty SRL, Greenpoint Management SA și Tallordent SRL.
 
Iridex Group SRL apare și în ABS Asigurări – Reasigurări SA.
 
Green Knowledge SRL figurează și în Green Unit SRL.
 
Dantex International SRL este firma în care mai este prezent Dan Tiberiu Anghel.
 
Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat 69 de contracte publice cu contractanți precum: Primăria comunei Limanu, Primăria comunei Istria, Primăria comunei Mircea Vodă, Primăria comunei Crucea etc.
 
Potrivit termene.ro, Iridex Group Salubrizare SRL a raportat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 135.904.765 de lei, un profit egal cu 8.107.768 de lei și o medie de 1.147 de angajați.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
Citește și:
Licitații județul Constanța Primăria Limanu a delegat către Iridex Group Salubrizare activitățile de colectare și depozitare deșeuri (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Cât costă revizia tehnică periodică a instalației de utilizare gaze naturale în Port Constanța Nord (DOCUMENT)

26 Nov 2023 453

Afaceri Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu cumpără servicii de întreținere de la o firmă din Brașov (DOCUMENT)

17 Nov 2023 679

Atenție, șoferi! Se distrug mecanizat peste 6.000 de cioate din zona drumurilor naționale din județele Constanța, Călărați, Slobozia și Tulcea! La cât este estimată investiția (DOCUMENT)

14 Nov 2023 697

Licitații Constanța Contract de peste 5 milioane de lei încheiat între Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Eravo și Amahouse (DOCUMENT)

05 Nov 2023 588

Licitații Constanța Contract de aproape 400.000 de lei între Sanatoriul Techirghiol și Tehnoconsult Proiect SRL. Ce presupune? (DOCUMENT)

02 Nov 2023 585

Licitații Constanța Primăria Lumina a stabilit ce firmă va construi pista pentru biciclete din localitate

31 Oct 2023 719

Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân” cumpără aviziere electronice interactive exterioare (DOCUMENT)

29 Oct 2023 609

Licitații Constanța Alroco Distribution SRL organizează o licitație pentru achiziția de sisteme de depozitare

22 Oct 2023 488

Licitații Constanța CNACN SA, achiziție de servicii de asigurări medicale private pentru personal (DOCUMENT)

21 Oct 2023 600

Licitații Constanța Exclusiv Auto Enb SRL organizază o licitație pentru o centrală electrică fotovoltaică (DOCUMENT)

19 Oct 2023 509

Licitații Constanța Tinmar Energy SA va furniza energie electrică pentru Centrul de Scafandri (DOCUMENT)

18 Oct 2023 567

Licitații Constanța Acord de aproape 1,3 milioane de euro între Spitalul Județean și Fresenius Medical Care Romania SRL. Ce se achiziționează? (DOCUMENT)

15 Oct 2023 887

Licitații Constanța Academia Navală Mircea cel Bătrân cumpără simulatoare de tragere cu armament. Licitație deschisă pe 1,35 de milioane de euro (DOCUMENT)

15 Oct 2023 581

Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații ERAVO, contract cu o firmă din Constanța pentru modernizarea unui plot de irigații

11 Oct 2023 609

Licitații Constanța Academia Navală a încheiat contracte cu Techno Volt SRL și Sen Engineering Solutions SRL. Valoarea totală depășește 3 milioane de lei (DOCUMENTE)

10 Oct 2023 822