Licitații Constanța Primăria Murfatlar a atribuit contractul pentru echiparea edilitară în cartierul rezidențial din oraș (DOCUMENT)

  • În aprilie 2023, cele două societăți câștigătoare și-au adjudecat și contractul privind reabilitarea Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpăna.
LCS Ideal Top Construct SRL și CPS Proiect Line SRL sunt cele două firme care și-au adjudecat de la Primăria Murfatlar contractul vizând echiparea edilitară în cartierul rezidențial din oraș.
 
Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia au fost primite cinci oferte, dintre care una inacceptabilă și două neconforme.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 2.682.814,8 lei fără TVA, adică peste 540.000 de euro, față de suma estimată inițial de primărie de 3.083.695,2 lei fără TVA.
 
Se mai precizează în datele oficiale că este posibilă subcontractarea în ce privește lucrările de instalare hidranți de incendiu.
 
Contractul, denumit „Echipare edilitară (alimentare cu apă, canalizare menajeră) în cartierul rezidențial din orașul Murfatlar, studiat prin PUZ – Proiect nr. 20/2014», vizează proiectarea și executarea lucrărilor pentru extinderea rețelei de distribuție a apei și extinderea rețelei de canalizare.
 
 În aprilie 2023, cele două societăți câștigătoare și-au adjudecat și contractul privind reabilitarea Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpăna.
 
Despre LCS Ideal Top Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 13 iulie 2023, LCS Ideal Top Construct SRL a fost înființată în anul 2018, are sediul social în Constanța, pe strada Unirii, nr. 22B și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 

Asociat unic și administrator figurează Andrei Lăcusteanu, al cărui nume se regăsește și la Activ LCS Development SRL și LCS Management & Construction SRL, ambele din Constanța.
 
Conform sursei citate, firma figurează cu o achiziție directă (Orașul Broșteni) și zece contracte publice (Compania Națională de Investiții SA, Compnia Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Primăria Negru Vodă, dar și alte autorități contractante).

 
În 2022, firma LCS Ideal Top Construct SRL a declarat 21 de angajați, profit peste 550.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 7,57 milioane de lei.
 
Despre CSP Proiect Line SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 13 iulie 2023, CPS Proiect Line SRL a fost înființată în 2011, are sediul social în Cluj-Napoca, pe strada Sfânta Vineri, nr. 5 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Firma are un punct de lucru și în Năvodari.
 
Asociat unic și administrator este Silviu Rareș Pop, al cărui nume se regăsește și în ACE Proiect Vision SRL Cluj.
 
Conform sursei citate, CPS Proiect Line SRL figurează cu șase achiziții directe (CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Primăria Negru Vodă, Unitate de Asistență Medico Socială) și cinci contracte publice (Municipiul Beiuș, Muncipiul Râmnicu Vâlcea, Primăria Negru Vodă, Spitalul de Urgență al MAI Prof. Dr. Dimitrie Gerota București).
 
În 2022, firm a declarat 23 de angajați, profit peste 2,69 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 4,91 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Murfatlar, județul Constanța vinde două terenuri. Ce suprafață au și unde sunt situate
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Achiziții Constanța Primăria comunei Nicolae Bălcescu înființează un centru de colectare prin aport voluntar

23 Sep 2023 761

Ce firme se vor ocupa de reabilitarea Liceului tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpăna (DOCUMENT)

25 Apr 2023 938

Contract semnat între Primăria Negru Vodă și o firmă din Constanța. Este vizată construcția școlii generale (DOCUMENT)

03 Mar 2023 1571

Modernizări în Portul Constanța Sud. Cu cine a semnat contractul Administrația Porturilor Maritime (DOCUMENT)

03 Feb 2022 2606

Primăria Negru Vodă construiește școală și sală de sport în Darabani (document)

04 Sep 2021 3907