Licitații Constanța Primăria Poarta Albă, contract cu CIS Gaz SA și Drilling Equipment SRL pentru înființarea rețelei de gaze naturale în comună (DOCUMENT)

  • Primăria Poarta Albă continuă investițiile cu fonduri europene în comună.
  • Finanțarea contractului privind înființarea rețelei de gaze naturale este asigurată din fonduri europene.
  • Atribuirea s-a făcut prin licitație deschisă, în baza criteriului prețul cel mai scăzut, iar durata contractului este de șase luni.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Primăria Poarta Albă continuă investițiile în comună, pentru realizarea rețelei de gaze, prin atragerea de fonduri europene!
 
CIS Gaz SA Mureș și Drilling Equipment SRL Zalău și-au adjudecat de la Primăria Poarta Albă contractul pentru proiectarea și executarea lucrărilor vizând înființarea rețelei de gaze naturale din comună.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 5.779.700 de lei fără TVA, adică peste 1,16 milioane de euro, la cursul actual.
 
Conform sursei citate, atribuirea s-a făcut prin licitație deschisă, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă pentru contractul estimat inițial la 6.421.889,51 de lei fără TVA.
 
Titlul contractului este „Servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrării: la SNT și stație de reglare-măsurare (SRMP) amplasat pe raza UAT Poarta Albă pentru investitia «Înființare distribuție gaze naturale în comuna Poarta Albă» -Cod SMIS 142841“, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructura Mare – POIM.
 
Atribuirea s-a făcut prin licitație deschisă, în baza criteriului prețul cel mai scăzut, iar durata contractului este de șase luni.
 
Se mai precizează în datele oficiale că „Procedura de atribuire/achiziția este inițiată sub incidența prezentei clauze suspensive, în sensul că încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de încheierea actului adițional la contractul de finanțare nr. 1537/15.06.2022, cod SMIS 142841 cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) prin Programul Operațional Infrastructură Mare, semnarea contractului făcându-se cu respectarea dispozițiilor referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidenţa legislaţiei privind finanţele publice. Autoritatea contractanta estimează că va identifica fondurile necesare în termen de 6 luni de la inițierea procedurii de achiziție“.
 
Se mai precizează în datele oficiale că este posibilă subcontractarea, urmând ca Photovoltaic Systems SRL București să se ocupe de partea de „proiectare, execuție, instalare și punere în funcțiune: instalații electrice – automatizare, inclusiv sisteme de supraveghere (antiincendiu, antiefracție, CCTV)“.
 

Despre CIS Gaz SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 20 septembrie 2023, CIS Gaz SA a fost înființată în 1991, are sediul social în Sântana de Mureș, pe strada Voinicenilor, nr. 686 și se ocupă de lucrări de construcții a proiectelor utiliare pentru fluide.

 
Firma are puncte de lucru în Mureș, Ialomița și București.
 
Societatea este deținută de Horațiu Sebastian Călugăr și Elena Călugăr, primul fiind și administrator.
 
Horațiu Sebastian Călugăr figurează și în CIS Capital Holding SRL, CIS Real Evolution SRL, CIS Energy SRL, CIS Gaz Proprietăți SRL și Racord Furnizare SRL, iar Elena Călugăr figurează, la rândul său, în CIS Real Evolution SRL, CIS Gaz Servicii SRL, CIS Gaz Proprietăți SRL și CIS Capital Holding SRL.
 
Potrivit termene.ro, CIS Gaz SA figurează cu 14 achiziții directe (Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA Mediaș, Orașul Avrig, Orașul Simeria, dar și alte autorități contractante) și 32 de contracte publice (Comuna Baba Ana, Delgaz Grid SA, Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA Mediaș, dar și alte autorități contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 104 angajați, profit peste 16,21 de milioane de lei și cifra de afaceri s-a ridicat la aproape 350 de milioane de lei.
 
Despre Drilling Equipment SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 20 septembrie 2023, Drilling Equipment SRL a fost înființată în anul 2009, are sediul social în Zalău, pe strada 22 Decembrie 1989, nr. 83 și se ocupă de comerț cu ridicata al mașinilor – unelte.
 
Firma mai are un punct de lucru în Zalău și unul în Balotești, Ilfov.
 
Asociați sunt Paul Cristian Hodiș și Lorena Hodiș, primul fiind și administratorul societății.
 
Numele Lorenei Hodiș se regăsește și în EBW Solutions SRL și Pacific Energy SA, iar Paul Cristian Hodiș se regăsește, la rândul său, în EBW Solutions SRL, Pacific Energy SA și Equipment Spedition SRL.
 
Potrivit termene.ro, Drilling Equipment SRL figurează cu 13 contracte publice (Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA, Societatea Națională de Trasport Gaze Naturale Transgaz SA, printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat șase angajați, pierderi peste 510.000 de lei și cifra de afaceri peste 5,55 de milioane de lei.
 
Despre Photovoltaic Systems SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 20 septembrie 2023, Photovoltaic Systems SRL a fost înființată în anul 2010, are sediul social în București, Sectorul 2, pe strada Doamna Ghica, nr. 38 și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Firma are un punct de lucru și pe strada Pache Protopopescu, nr. 2 din București.
 
Asociați sunt Viorel Ionel Spiridon și Gabriel Spiridon, primul fiind și administrator.
 
Numele celor doi se regăsesc și în Asolar Best Consulting SRL și Asolar Electrical Instal SRL, în timp ce Gabriel Spiridon mai figurează și în Electronic Prest SRL, iar Viorel Ionel Spiridon, și în Absolut Security Grup SRL.
 
Potrivit termene.ro, Photovoltaic Systems SRL figurează cu 43 de achiziții directe (Primăria Ariceștii Rahtivani, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Centrul Județean de Asistență Medico-Socială pentru Bolnavi Cronici, dar și alte autorități contractante) și cinci contracte publice (Primăria Ariceștii Rahtivani, Spitalul Județean de Urgență Pitești, Primăria Sectorului 3 și alte autorități contractante).
 
În 2022, societatea a declarat cinci angajați, profit peste 200.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 630.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Poarta Albă. Ce firme vor asigura asistența tehnică pentru înființarea pistei de bicicliști (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Poarta Albă, județul Constanța Un nou contract pentru supervizarea unor lucrări ce vizează noua rețea de gaze naturale din comună

12 Apr 2024 542

Locuri de muncă Constanța Primăria Comunei Poarta Albă angajează

08 Apr 2024 656

Achiziții Constanța De unde cumpără Primăria Poarta Albă sandwichuri pentru instituții de învățământ?

03 Apr 2024 1023

Cumpărări directe Constanța O firmă din Constanța va evalua terenurile din Poarta Albă

30 Mar 2024 583

Cumpărări directe Constanța Decolmat Instal SRL, cu un singur salariat în 2022, va repara conductele de apă din comuna Poarta Albă (DOCUMENTE)

18 Mar 2024 731

Primăria Poarta Albă, județul Constanța, anunț important despre proiectul de înființare a rețelei de distribuție gaze naturale

17 Mar 2024 1238

Primăria și Consiliul Local Poarta Albă, mesaj de 8 Martie

08 Mar 2024 451

Primăria comunei Poarta Alba, județul Constanța, caută firmă pentru construirea Dispensarului uman

02 Mar 2024 685

Primăria Poarta Albă, județul Constanța Au început lucrările pentru viitorul bloc de locuințe tip ANL

20 Feb 2024 707

Primăria Poarta Albă, contract pentru prestări servicii de cadastru, intabulare și dezmembrare (DOCUMENT)

30 Jan 2024 794

Primăria Poarta Albă organizează licitaţie publică în vederea vânzării a 8 terenuri intravilane în localitatea Poarta Albă

25 Jan 2024 1488

Primăria Poarta Albă, județul Constanța, contract cu două firme pentru alimentarea cu apă și canalizarea din zona E

13 Jan 2024 1625

Primăria Poarta Albă a aprobat delegarea gestiunii prin achiziție publică de servicii a activităților de sortare, tratare, mecano-biologică și depozitare a deșeurilor reziduale

20 Dec 2023 956

Cumpăna, Valu lui Traian și Poarta Albă Elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală 2023 - 2027 | Grup de Acțiune Locală Canal Dunăre Marea Neagră 2016

08 Nov 2023 992

Primăria Poarta Albă organizează licitaţie publică în vederea vânzării unor terenuri intravilane în localitatea Poarta Albă

01 Nov 2023 953