Licitații Constanța Primăria Topraisar, contract cu firma care s-a ocupat de fântânile arteziene din Constanța (DOCUMENT)

  • Gericom Industry Support SRL este deținută și administrată de George Emilian Zăbavă, fondatorul societății.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Primăria Comunei Topraisar a atribuit, prin procedura simplificată, firmei Gericom Industry Support SRL Constanța contractul privind reabilitarea Căminului cultural din comună.
 
În 2022, Gericom Industry Support SRL și-a adjudecat de la Primăria Constanța contractul vizând punerea în funcțiune, întreținerea, supravegherea, demontarea și conservarea fântânilor arteziene și a bazinelor ornamentale din municipiu.
 
Informațiile privind atribuirea contractului de la Topraisar au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că pentru acest contract a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Adjudecarea s-a făcut la o valoare totală de 4.727.298,14 lei fără TVA, adică echivalentul a peste 950.000 de euro, la cursul actual, inițial achiziția fiind estimată la 4.737.956,44 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se arată în datele oficiale.
 
Contractul vizează „Execuția lucrărilor pentru implementare invesitiții publice: Renovare integrată a clădirii publice «Cămin Cultural» comuna Topraisar, județul Constanta -finanțat prin Planul naţional de redresare şi rezilienţă în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5/B.2.2/1, componenta 5 - Valul renovării, axa 2 - Schema de granturi pentru eficienţă energetică şi rezilienţă în clădiri publice, operaţiunea B.2“.
 
Căminul cultural este situat în Topraisar, pe Șoseaua Națională, nr. 74.
 
Reprezentanții primăriei au precizat, referitor la acest contract, că „au fost prevăzute lucrări de consolidare seismică și eficentizare energetică, inclusiv dotarea: consolidarea prin cămășuire a pereților structurali, înlocuirea planșeului peste sala de spectacol, repararea șarpanetei și înlocuirea învelitorii“.
 

„Din punct de vedere arhitectural, se vor reface finisajele interioare și exterioare, se va proteja clădirea cu 10 cm vată minerală bazaltică.Tâmplăria existentă veche și neeficientă energetic se va schimba pentru reducerea pierderilor de căldură. Se va termoizola planșeul peste parter cu vată minerală 20 cm grosime, iar planșeul peste sol cu 10 cm polistiren extrudat conform proiect tehnic atașat“, se mai arată în descrierea contractului.
 
Despre Gericom Industry Support SRL

 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 1 noiembrie 2023, Gericom Industry Support SRL a fost înființată în anul 2013, are sediul social în Constanța, pe bulevardul 1 Mai, nr. 96 și se ocupă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.
 
Firma are puncte de lucru în Poarta Albă, Tulcea și Măcin.
 
Asociat unic și administrator figurează George Emilian Zăbavă, acesta fiind și fondatorul firmei, în 2013, iar denumirea societății fiind, inițial Gericom Instal SRL (MOf. 4409/27.08.2013).
 
În martie 2017, numele firmei a fost schimbat în Gericom Industry Support SRL, potrivit MOf. 781/09.03.2017, „ca urmare a pierderii calității de microîntreprindere aparținând întreprinzătorului debutant, la data de 31.12.2016“.
 
Conform termene.ro, Gericom Industry Support SRL figurează cu 756 de achiziții directe (Comuna Poarta Albă, Comuna Cuza Vodă, Comuna Mihail Kogălniceanu printre autoritățile contractante) și opt contracte publice (Comuna Poarta Albă, Municipiul Constanța, Comuna Mihail Kogălniceanu printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat 17 angajați, profit peste 1,65 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 5,79 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Sală de sport, cu tribună, în comuna Topraisar! Compania Națională de Investiții pune la bătaie peste 2,26 de milioane de euro (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Poarta Albă, județul Constanța, contract cu două firme pentru alimentarea cu apă și canalizarea din zona E

13 Jan 2024 1624

O firmă din Constanța cu sute de contracte de achiziții va pune în funcțiune fântânile arteziene şi bazinele ornamentale din municipiu (DOCUMENT)

02 Jul 2022 1768

Ce firmă va construi sala de sport de la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu (document)

11 Aug 2021 5210

Ce firmă se va ocupa de lucrări în cadrul Școlii Generale nr. 2 din Mihail Kogalniceanu

26 Sep 2020 3645