Licitații Constanța Reparații pe A2, la un pasaj, estimate la peste 1,7 milioane de euro! Cât vor dura lucrările (DOCUMENT)

A2 - Autostrada Soarelui. Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • Durata contractului este de nouă luni.
  • În descrierea contractului se arată că este vorba despre „lucrări de reparații la pasajul pe A2 km 101+862 peste C.F., la Dragalina, județul Călărași, conform proiectului tehnic“.
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 iulie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Se pregătesc lucrări de reparații pe A2, la pasajul peste calea ferată din zona Dragalina!
 
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a anunțat organizarea licitației deschise pentru atribuirea contractului de reparații, estimat la peste 1,7 milioane de euro!
 
Informațiile privind procedura de atribuire au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează, de asemenea, că durata contractului este de nouă luni.
 
În descrierea contractului se arată că este vorba despre „lucrări de reparații la pasajul pe A2 km 101+862 peste C.F., la Dragalina, județul Călărași, conform proiectului tehnic“.
 
De asemenea, se face mențiunea că „la valoarea contractului se poate adăuga valoarea cheltuielilor diverse și neprevăzute în procent de maxim 20%, din valoarea lucrărilor, calculată conform prevederilor legale“.
 
Contractul va fi atribuit în urma unei licitații deschise, în baza criteriului prețul cel mai scăzut, valoarea estimată fiind de 8.451.240,47 de lei fără TVA.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 iulie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Potrivit SEAP, persoanele ce dețin funcții de decizie din cadrul Autorității contractante, precum și persoanele din cadrul Autorității contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt: Ing. Ichim Marian – Director Regional; Ing. Tudor Steliana-Gabriela – Director Direcția Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi; Ec. David Roxana - Director Economic; Ing. Rădulescu Iulian - Director Adjunct Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi; Ing. Catană Tudorel – Șef Serviciu Lucrări de Artă și Clădiri, BMS; Ing. Ignatenco Andreea – Serviciul Lucrări de Artă și Clădiri, BMS; Ing. Chirica Teodora-Hrisi - Șef Serv. Achiziții; Ec. Trandafir Georgiana - Șef Compartiment Pregătire Documentații, Achiziții Directe și Monitorizare; Ec. Tulba Roxana – Compartiment Pregătire Documentații, Achiziții Directe și  Monitorizare;Tehn. Pantazescu Veronica - Birou Derulare Proceduri de Achiziție; Ec. Balbae Oana-Despina - Șef Birou Derulare Proceduri de Achiziție; Ec. Popescu Florentina - Birou Derulare Proceduri de Achiziție; Ec. Iorgoveanu Cristi-Dima – Birou Derulare Proceduri de Achiziție; Cons. Jur. Iusco Corina-Simona –Compartiment Contracte; Cons. Jur. Tisa Adrian - Șef Serv. Juridic; Cons. Jur. Enache Andreea - Șef Birou Analiză și Avizare; Ec. Mateciuc Carmen –Șef Serv. Contabilitate; Ec. Reșit Emre - Șef Serv. Financiar-Salarizare; Ec. Satrapele Doina - Șef Compartiment CFP.
 

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
DRDP Constanța cumpără polimer pentru mixturi asfaltice. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atenție șoferi! Restricții de circulație pe Autostrada A2

26 Sep 2023 478

IGPR Infotrafic Autostrada A2 București - Constanța - circulație deviată

26 Sep 2023 248

Trafic dirijat în zonă Accident rutier pe Autostrada A2 pe sensul Constanța – București. Un autocamion a rupt un panou electronic de informare (FOTO+VIDEO)

26 Sep 2023 2177

Situația traficului pe principalele artere rutiere la ora 19.00. Cum se circulă pe A2 și A4

24 Sep 2023 441

Timp de patru nopți se închide o porțiune din Autostrada A2 București-Constanța. Ce rute ocolitoare pot folosi șoferii

19 Sep 2023 615

Accident în municipiul Constanța! O femeie a fost lovită (FOTO+VIDEO)

19 Sep 2023 2326

Atenție, șoferi! Trafic oprit pe autostrada A2 Constanța - București din cauza unui incendiu (FOTO+VIDEO)

19 Sep 2023 922

IGPR Infotrafic Circulație oprită pe A 2

19 Sep 2023 344

Restricții de circulație pe A2! Ce trebuie să știe șoferii

18 Sep 2023 751

Atenție șoferi! Reîncep lucrările de reabilitare a Podului peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2! Cum se va circula în zonă

18 Sep 2023 676

Accident rutier grav la ieșirea de pe Autostrada A2, în zona Agigea. Un șofer s-a răturnat cu mașina (FOTO)

14 Sep 2023 2889

Știri justiție Constanța Polițistul de la Autostrăzi condamnat pentru că ar fi dezvăluit unui amic unde sunt amplasate radarele, nemulțumit de pedeapsă

13 Sep 2023 889

UPDATE Accident rutier pe DN3 între Constanța și Valu lui Traian. Traficul, blocat în zonă (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Sep 2023 4602

Accident în lanț pe Autostrada A2 București-Constanța. Traficul, îngreunat în zonă

10 Sep 2023 1518

Atenție șoferi! Traficul în județul Constanța, afectat de trei transporturi agabaritice

10 Sep 2023 1520