Licitații Constanța Trasnic Sud Construcții SRL, din Poșta Câlnău, județul Buzău, modernizează, cu 635.000 de euro, drumurile din Mircea Vodă (DOCUMENT)

  • Trasnic Sud Construcții SRL este deținută și administrată de Ion Enache.
Trasnic Sud Construcții SRL, din comuna buzoiană Poșta Câlnău, și-a adjudecat de la Primăria Mircea Vodă contractul vizând lucrările de modernizare și reabilitare a drumurilor din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse două oferte pentru contract, una singură fiind admisibilă.
 
Conform sursei citate, valoarea totală a contractului este de 3.162.714,74 de lei fără TVA, suma echivalând cu circa 635.000 de euro, la cursul actual.
 
De asemenea, se precizează că, inițial, achiziția fusese estimată la 3.583.097,09 lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Contract: Modernizare și reabilitare drumuri în comuna Mircea Vodă, jud. Constanța“, iar în descriere se arată că este vorba despre „lucrări de reabilitare / modernizare a drumurilor pe actualele trasee ale acestora, în conformitate cu documentația de proiectare atașată“.
 
„Rețeaua de drumuri propuse pentru reabilitare / modernizare are o lungime totală de 2905,5 m. La sfârșitul contractului de execuție, toate lucrările trebuie să fie realizate conform documentației de proiectare aprobate“, au mai precizat reprezentanții autorității contractante.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se mai arată în datele oficiale din SEAP.
 
Despre Trasnic Sud Construcții SRL
 

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 19 ianuarie 2024, Trasnic Sud Construcții SRL a fost înființată în 2013, are sediul social în comuna Poșta Câlnău, din județul Buzău, și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Societatea are un punct de lucru și în Constanța, pe strada Nicolae Filimon, nr. 2.

 
Asociat unic și administrator este Ion Enache.
 
Conform sursei citate, Trasnic Sud Construcții SRL figurează cu 49 de achiziții directe (Comuna Poșta Câlnău, Comuna Scânteia, Comuna Mihail Kogălniceanu printre autoritățile contractante) și două contracte publice (Comuna Mircea Vodă și Comuna Galbenu autorități contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 65 de angajați, profit peste 270.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 40,07 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire publicat în SEAP.
 
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Comuna Mircea Vodă caută firmă pentru modernizarea infrastructurii rutiere din localitate. Contractul, estimat la 1,2 milioane de euro (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.