Licitații Constanța Zipper Services SRL, contract subsecvent cu SPIT Constanța pentru tipărirea deciziilor de impunere și a plicurilor aferente (DOCUMENT)

  • Zipper Services SRL are ca asociat majoritar compania maghiară Any Biztonsagi Nyomda Nyrt, Doru Ioan Vîjîianu fiind partenerul acesteia.
Zipper Services SRL, din Cluj-Napoca, a semnat recent un contract subsecvent cu Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța privind activități de tipărire a deciziilor de impunere și a plicurilor aferente.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului, ce a fost semnat pe 22 ianuarie 2024, este de 213.600 de lei fără TVA.
 
Contractul subsecvent se înscrie în Acordul-cadru semnat de cele două entități cu începere de la 1 ianuarie 2023, pentru o perioadă de 24 de luni calendaristice, respectiv până la 31 decembrie 2024.
 
Denumirea contractului este „Contract subsecvent nr. 6 – Servicii de tipărire decizii de impunere și plicuri aferente“.
 
Despre Zipper Services SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 februarie 2024, Zipper Services SRL a fost înființată în 2004, are sediul social în Cluj-Napoca, pe strada Fabricii, nr. 93-103 și se ocupă de alte activități de tipărire n.c.a.
 
Firma are puncte de lucru în Cluj și București.
 
Asociat majoritar este compania maghiară Any Biztonsagi Nyomda Nyrt, care-l are ca partener pe Doru Ioan Vîjîianu, al cărui nume se regăsește și în Anad Construct SRL, Div Total Consult SRL, Azarra Net SRL, Enterprise Business Driver SRL, CVS United SRL, Patrupet SRL, Transilvania Green Logistics SRL, Aibrain SRL și Unifiedpost Business Solutions SRL.
 

Administratori sunt Karako Tamas și Pfalzgraf Balazs, alături de compania Div Total Consult SRL.
 
Zipper Services SRL figurează cu 159 de achiziții directe (Biblioteca Județeană Argeș Dinicu Golescu, Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1, Comuna Smârdan printre autoritățile contractante) și 90 de contracte publice (Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local, Nova Apaserv SA Botoșani printre autoritățile contractante).

 
În 2022, Zipper Services SRL a declarat 178 de angajați, profit peste 11,32 de milioane de lei și cifra de afaceri  a depășit 121,69 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
O companie româno-maghiară câștigă un contract important de la SPIT Constanța (DOCUMENTE)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O companie româno-maghiară câștigă un contract important de la SPIT Constanța (DOCUMENTE)

21 Jan 2023 1777

SPIT Constanța a semnat cu o firmă din Cluj un contract de aproape un milion de lei. Ce va presta societatea

11 Jan 2021 4097