Licitații publice Compania lui Mihai Ianciu va realiza cadastrul pentru aproape 890 de km de drumuri aflate în domeniul public al județului Constanța (DOCUMENT)

 
  • Consiliul Județean Constanța a încheiat acorduri-cadru pe două loturi, cu o durată de 20 luni, pentru achiziția de „servicii de cadastru și înscriere în cartea funciară/actualizare a imobilelor drumuri județene și a construcțiilor aferente acestora, aflate în domeniul public al județului Constanța”
  • Câștigătorul acordului-cadru în valoare totală de 817.880 lei fără TVA este Geomatics Integrated Services SRL
  • Cifra de afaceri raportată în 2022 a fost de 13,355,939 lei, cu un profit de 2,107,011 lei și 69 de angajați
  • Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 41.48%, potrivit www.termene.ro
  • Unic asociat și administrator este Mihai Ianciu care mai figurează și în Geopixel SA și E-Security Consult SRL
  • Compania mai are alte 81 de contracte din achiziții publice
 
 
 
Consiliul Județean Constanța a încheiat acorduri-cadru pe două loturi, cu o durată de 20 luni, pentru achiziția de „servicii de cadastru și înscriere în cartea funciară/actualizare a imobilelor drumuri județene și a construcțiilor aferente acestora, aflate în domeniul public al județului Constanța”.

Lotul 1 vizează servicii de cadastru și înscriere în cartea funciară a imobilelor drumuri județene și a construcțiilor aferente acestora, aflate în domeniul public al județului Constanța pentru 507 km drumuri județene iar cel de-al doilea lot - servicii de cadastru și actualizare a cărții funciară a imobilelor drumuri județene și a construcțiilor aferente acestora, aflate în domeniul public al județului Constanța pentru 382 km drumuri județene.

Câștigătorul acordului-cadru în valoare totală de 817.880 lei fără TVA este Geomatics Integrated Services SRL, una dintre firmele care au câștigat cele mai importante contracte de cadastrare în cadrul programul național derulat de Ministerul Dezvoltării și Agenția Naționala de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) care prevedea ca până în 2023 realizarea gratuită a planurilor cadastrale ale tuturor imobilelor, deschiderea cărților funciare, precum și acordarea certificatelor de moștenitor pentru succesiune nedezbătute.
 
Despre Geomatics Integrated Services SRL
 
Firma cu sediul social în București a fost înființată în 2018 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7112 - Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Cifra de afaceri raportată în 2022 a fost de 13,355,939 lei, cu un profit de 2,107,011 lei și 69 de angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 41.48%, potrivit www.termene.ro.


Unic asociat și administrator este Mihai Ianciu care mai figurează și în Geopixel SA și E-Security Consult SRL.

Potrivit www.gazetadecluj.ro, în 2022, Ianciu, era prezentat ca director al Diviziei IT&C din UTI Systems, parte a UTI Group SA.

Compania mai are alte 81 de contracte din achiziții publice, potrivit www.termene.ro.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

CNADNR a bătut palma cu Uti Grup SA pentru realizarea reparațiilor pe Autostrada A2 (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Județean Constanța Mai multe proiecte și evenimente culturale de interes public general, regional sau județean s-au calificat. Iată lista proiectelor

26 Apr 2024 457

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 627

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 464

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 688

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 723

Ședință CJ Constanța. Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța Ce spune Mihai Lupu (VIDEO)

24 Apr 2024 564

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 674

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 682

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 859

Proiectul de modificare a statului de funcții și organigramei pentru Spitalul Județean Constanța, pe agenda ședinței Consiliului Județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 392

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1396

Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2024 pentru Spitalul Județean Constanța, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENT)

21 Apr 2024 367

Ședință CJC Rămâne sau nu, Consiliul Județean Constanța în Asociația de Dezvoltare Durabilă? (DOCUMENT)

21 Apr 2024 580

Investiția "Amplasare stație fixă telefonie mobilă", pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

21 Apr 2024 423

Ședință a CJ Constanța Preluarea unor bunurilor imobile din domeniul public al UAT Comuna Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 487