Licitații publice Primăria Constanța a semnat un nou contract. Sunt vizate 18 noi locuri de joacă (DOCUMENT)

  • Contractul în valoare de 170.100 lei fără TVA a revenit societății Ressto Management Grup SRL din Bragadiru, județul Ilfov
  • Anul trecut compania a avut o cifră de afaceri de 1,051,320 lei și o pierdere de -194,027 lei la un număr de 5 angajați
  • Asociații firmei sunt Mihail Morozan și Andrei Cojocaru, ultimul are și calitatea de administrator. 
  • Cei de la Ressto Management Grup SRL au mai câștigat de la Primăria Constanța în 2022 alte două contracte similare


Municipiul Constanța a atribuit un contract de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii „Amenajare locuri de joacă noi în 18 locații (SF, PAC, PT, DDE, CS, documentaţii pentru obţinerea avizelor/acordurilor).

Contractul în valoare de 170.100 lei fără TVA /34.224,66 euro a revenit societății Ressto Management Grup SRL din Bragadiru, județul Ilfov.


Despre Ressto Management Grup SRL

Societatea, înființată în 2017, cu sediul social în Bragadiru, județul Ilfov, a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 1,051,320 lei și o pierdere de -194,027 lei la un număr de 5 angajați.

Asociații firmei sunt Mihail Morozan și Andrei Cojocaru, ultimul are și calitatea de administrator. 
Cojocaru mai este asociat unic și administrator în CJC TNK SRL.

Cei de la Ressto Management Grup SRL au mai câștigat de la Primăria Constanța în 2022 alte două contracte pentru documentația tehnico-economică a locurilor de joacă ce urmau să fie amenajate în stațiunea Mamaia -  Summerland, strada Baba Novac - Bloc BN3, strada Baba Novac - Bloc BN16, strada I. L. Caragiale - zona Supermarket Penny, Aleea Garofiței - Bloc L97/ L88/ L89, bulevardul Tomis - Bloc T1, Casa Harghitei și strada Operei colț cu strada Alexandru Bogza, pe străzile Hasdeu - bl. L9/L10/H10, Viforului - bl. 1 Mai/bl. H10/bl. H9, Dezrobirii – bl. IS4, Corbului – bl. H4/H5, Tulcei-str. Ștefăniță Vodă, pe bulevardul Al. Lăpușneanu – bl. LV31, între scările A și C și pe aleea Berzei – bl. K1/K2.
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și::

Doar sumele contractelor diferă. Elaborarea documentaţiei pentru amenajare locuri de joacă noi în Constanța a revenit aceluiași SRL din Bragadiru (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Marian

12 Nov, 2023 09:24

Ce faceți pentru adolescenți și tineri? In fiecare parc ar trebui să existe 5-6 mese de ping-pong, terenuri de volei, baschet și mini fotbal plus copaci care asigură umbră în timpul verii.

Articole asemanatoare

Doar sumele contractelor diferă. Elaborarea documentaţiei pentru amenajare locuri de joacă noi în Constanța a revenit aceluiași SRL din Bragadiru (DOCUMENTE)

29 Dec 2022 1514

Noi locuri de joacă în Constanța. Cine se ocupă de elaborarea documentației și unde vor fi acestea amplasate? (DOCUMENT)

01 Jul 2022 2666