Licitații Tulcea AS Computer Craiova SRL va dota cu echipamente IT noua școală din Jijila (DOCUMENT)

Primăria Jijila - sursa foto: Facebook.com - Primăria Jijila
  • AS Computer Craiova SRL este deținută de Carmen Cring Foamete și Dan Dumitrescu, ultimul fiind și administrator.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
AS Computer Craiova SRL va furniza echipamene IT pentru dotarea școlii noi din Jijila, în baza contractului adjudecat de la Primăria Jijila.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă, având în vedere că în cadrul procedurilor anterioare nu au fost depuse oferte pentru contract sau au fost depuse oferte inacceptabile.
 
Valoarea totală a contractului este de 306.928 de lei fără TVA, adică aproximativ 62.000 de euro, la cursul actual, inițial achiziția fiind estimată la 307.150 de lei fără TVA.
 
Titlul contractului este „Furnizare de produse pentru dotarea cu echipamente IT LOT nr. 2 în cadrul proiectului: «Construire şcoală nouă, sat Jijila, Comuna Jijila, Județul Tulcea»“, iar durata este de două luni.
 
Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 10 Îmbunătățirea infrastructurii educaționale 10.1 Investițiile în educație, și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare Cod SMIS: 123381.
 
În descrierea achiziției se arată că este vorba despre „furnizare de produse pentru dotarea cu echipamente IT LOT nr. 2 în cadrul proiectului: «Construire şcoală nouă, sat Jijila, comuna Jijila, județul Tulcea» - Flipchart, Tablă magnetică; Laptop, Echipament IT, inclusiv soft de operare; Monitor LED 22, Televizor smart cu diagonală 80cm, Televizor smart cu diagonală de 108cm, Copiator A3 color, Sistem de conferință portabil complet echipat, Telefon cu fax, Imprimantă multifuncțională laser color, Server inclusiv sistem de operare, Sistem de conferință portabil cu videoproiector, Copiator A4, Sistem tablă interactivă“.
 
Despre AS Computer Craiova SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 5 septembrie 2023, AS Computer Craiova SRL a fost înființată în anul 1994, are sediul social în Craiova, pe Calea București și se ocupă de comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului.
 

Firma are mai multe puncte de lucru în Craiova și Slatina.
 
Asociați cu părâi egale sunt Carmen Cring Foamete și Dan Dumitrescu, ultimul fiind și administrator.

 
Numele lui Carmen Cring Foamete figurează și în Truecontab SRL, iar cel al lui Dan Dumitrescu se regăsește și în AS Distribution SRL, ambele firme fiind din Craiova.
 
În 2022, AS Computer Craiova SRL a declarat opt angajați, profit peste 2,85 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 25,51 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, Compania AS Computer Craiova SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 9.318.383,07 lei, iar printre autoritățile contractante se regăsesc Academia de Studii Economice București, Administrația Națională Apele Române Administrația Bazinală de Apă Argeș Vedea, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, dar și altele.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Două companii din Odorheiu Secuiesc vor dota școala nouă din Jijila, județul Tulcea
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Detalii din contract Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța cumpără echipamente de specialitate de la AS Computer Craiova SRL! (DOCUMENT)

20 Dec 2023 857