Licitații Tulcea Construct Still 2002 SRL Galați va reabilita Centrul de zi Baia și locuințele protejate din Panduru ale DGASPC Tulcea (DOCUMENT)

  • Construct Still 2002 SRL din Galați, deținută și administrată de Nelu Aursei, și-a adjudecat contractul de peste 1,02 milioane de euro de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Tulcea.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Construct Still 2002 SRL din Galați și-a adjudecat de la Protecția Copilului Tulcea contractul de peste 1,02 milioane de euro pentru lucrările de reabilitare a Centrului de zi Baia și a locuințelor protejate din Panduru aparținând direcției.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Contractul a fost adjudecat la o valoare totală de 5.089.440,44 de lei fără TVA (peste 1,02 milioane de euro la cursul actual), față de valoarea estimată inițial de autoritatea contractantă, de 5.118.462,91 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele publice.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Tulcea a atribuit contractul cu titlul „Execuție lucrări pentru proiectul Servicii sociale integrate prin dezinstituționalizarea persoanelor adulte cu dizabilități și crearea centrului de zi Baia cu 4 locuințe protejate“.
 
Despre contract
 
În descrierea contractului se arată că „lucrările de construcții și instalații se vor realiza pe două locații, respectiv:
1. Centru de zi Baia
- Arie teren: 1.105 mp
- Arie construită: 280 mp

- Regim de înălțime: parter
Lucrări propuse:
- Amenajarea terenului

- Reabilitare centru de zi, conform proiectului tehnic (demonalarea elementelor nestructurale, subzidire, înlocuirea învelitorii, compartimentări, termoizolații, tencuieli, zugrăveli, gresie și faianță, refacere trotuare, rampă de acces pentru persoane cu dizabilități)
- Echipamente și dotări specifice
2. Locuințe protejate Panduru
- Construirea a 4 locuințe protejate
- Echipamente și dotări specifice“.
 
Conform precizărilor autorității contractante, „la realizarea investiției se vor respecta normativele în vigoare privind execuția centrului de zi și a locuințelor protejate pentru persoane adulte cu dizabilități“.
 
„Termenul de execuție al lucrării este de cinci luni începând cu data emiterii Ordinului administrativ de începere a lucrărilor, iar perioada de garanție acordată lucrărilor va fi de 36 luni“, conform DGASPC Tulcea.
 
„Acest proiect se încadrează în sfera proiectelor publice prioritare ce vizează persoanele cu dizabilități, dezinstituționalizarea și prevenirea instituționalizării lor, concomitent cu dezvoltarea serviciilor alternative pentru viață independentă și integrarea lor în comunitate“, au arătat reprezentanții Protecției Copilului Tulcea.
 
Despre Construct Still 2002 SRL
 
În octombrie 2020, Construct Still 2002 SRL și-a adjudecat contractul vizând modernizarea căminului cultural din localitatea Camena, comuna Baia.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 6 septembrie 2023, Construct Still 2002 SRL a fost înființată în anul 2003, are sediul social în Șendreni, județul Galați, pe strada Șendreni, nr. 93 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru în Șendreni și unul în Șerbeștii Vechi, tot în județul Galați.
 
Asociat unic și administrator figurează Nelu Aursei, al cărui nume se regăsește și în Nel Vas Construct BV SRL, tot din Șendreni.
 
Conform termene.ro, Construct Still 2002 figurează cu 21 de achiziții directe (Comuna Șendreni, Comuna Ciucurova, Centrul de Detenție Brăila Tichilești, dar și alte autorități contractante) și 13 contracte publice (Comuna Baia, Comuna Crișan, Comuna Ciucurova, dar și alte autorități contractante).
 
În 2022, firma a declarat 26 de angajați profit peste 400.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 5,29 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Tulcea
Trei firme vor furniza produse lactate către DGASPC (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.