Licitații Tulcea Creșterea eficienței energetice pentru sediul Primăriei Frecăței. Cine a câștigat contractul (DOCUMENT)

 

 
  • În valoare de aproape 1,2 milioane lei, contractul are data de 8 ianuarie 2024.

Primăria Frecăței, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii de proiectare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului, execuție lucrări și dotări pentru realizarea proiectului: Creșterea eficienței energetice pentru clădire «sediu primărie» în Sat Frecăței, comuna Frecăței, județul Tulcea“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Ofertante câștigătoare sunt firmele Davno Construct Hubclub SRL și Consult Tehnical Content SRL, contractul, în valoare 1.167.455,11 lei, având data de 8 ianuarie 2024.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, obiectivul general al proiectului de față este creșterea eficienței energetice a Primăriei Frecăței, județul Tulcea, prin aplicarea unor măsuri de creștere a eficienței energetice, în vederea reducerii consumului de energie primară și a emisiilor de CO2, asigurând totodată îmbunătățirea confortului, a sănătății și a siguranței persoanelor asistate social - beneficiari directi ai investiției. Astfel, documentul strategic (elaborat de UAT Județul Tulcea) prevede măsuri de reabilitare energetică a clădirilor de interes public din județul Tulcea (unităti de învățământ, sanitare, etc.).
 
Termenul de realizare a contractului este de șase luni (două luni proiectare + patru luni execuție).

Despre Davno Construct Hubclub SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 10 ianuarie 2024, firma Davno Construct Hubclub SRL a fost înființată în anul 2022, sediul social este în municipiul Tulcea, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 
Asociat unic în Davno Construct Hubclub SRL este Elena Păcuraru, care îndeplinește și funcția de administrator. Aceasta mai apare (ca asociat unic și administrator) într-o firmă în funcțiune, AOKI Concept SRL Tulcea.      

 
În ce privește situația financiară pe anul 2022, Davno Construct Hubclub SRL a avut o cifră de afaceri de 80.790 lei și un profit de 79.308 lei.     
 

Platforma termene.ro informează că firma Davno Construct Hubclub SRL are două contracte câștigate - achiziții directe și un contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 9 ianuarie 2024).
  
Despre Consult Tehnical Content SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 10 ianuarie 2024, firma Consult Tehnical Content SRL a fost înființată în anul 2012, sediul social este în Lăstuni, județul Tulcea, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
Asociat unic în Consult Tehnical Content SRL este Vasile – Liviu V. Ivanov, în timp ce Mihaela – Daniela Istrate are calitatea de administrator. Vasile – Liviu V. Ivanov mai apare într-o firmă în funcțiune, Express Boat Tour SRL (asociat unic și administrator), pe când Mihaela – Daniela Istrate mai apare în Boreas Grid SRL (asociat, cu 50%, și administrator) și în Sâmbăta Nouă Cooperativă Agricolă (cenzor supleant).         
 
În ce privește situația financiară pe anul 2022, Consult Tehnical Content SRL a avut o cifră de afaceri de 231.932 lei, un profit de 153.888 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 1.     
 
Platforma termene.ro informează că firma Consult Tehnical Content SRL are nouă contracte câștigate - achiziții directe și un contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 9 ianuarie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Licitații Tulcea
Primăria Frecăței, contract cu societățile Cavadini Construct și Titerlea Prod 99 pentru extinderea rețelei de canalizare în Cataloi (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Grădiniță nouă în județul Tulcea. Unde va fi amplasată și ce firmă și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)

31 Mar 2022 2845