Licitații Tulcea Două firme vor moderniza străzile din comuna Baia (DOCUMENT)

Foto cu rol ilustrativ
  • Conform termene.ro, platformă consultată miercuri, 4 octombrie 2023, Mega Edil SRL are sediul în localitatea Lipia, județul Buzău, pe strada Lipia nr. 867F, obiectul de activitate este „alte lucrări speciale de construcții n.c.a.” și anul înființarii este 2004
  • Potrivit termene.ro, Tehno – Edil AMF SRL are ca obiect de activitate „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”. A fost înființată în anul 2016 și sediul este pe bulevardul Theodor Pallady nr. 21, sectorul 3, București
 
Primăria comunei Baia, județul Tulcea și firmele Mega Edil și Tehno – Edil AMF SRL au bătut palma pentru un contract în valoare de 17.094.003,85 de lei, fără TVA.
 
Obiectul de achiziție este proiectare și execuție „Modernizare străzi în localitatea Baia, județul Tulcea”.
 
În descrierea succintă se arată că necesitatea modernizării rețelei de drumuri de interes local din localitatea Baia, județul Tulcea rezultă din caracteristicile tehnice de exploatare care nu corespund normelor tehnice în vigoare, starea tehnică actuală a acestora este necorespunzătoare, cu degradări accentuate, degradări ale sistemelor rutiere, sisteme degradate de colectare și evacuare a apelor pluviale și caracteristici geometrice ale profilelor transversale ce nu conduc apa în afara părții carosabile, degradări ce duc la condiții improprii de circulație din punct de vedere al siguranței și confortului.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Contractul a fost încheiat la data de 19 septembrie 2023 și a fost publicat în SEAP pe 2 octombrie 2023.
 
Despre Mega Edil
 
Conform termene.ro, platformă consultată miercuri, 4 octombrie 2023, Mega Edil SRL are sediul în localitatea Lipia, județul Buzău, pe strada Lipia nr. 867F, obiectul de activitate este „alte lucrări speciale de construcții n.c.a.” și anul înființarii este 2004.
 
Ca asociat unic în Mega Edil SRL figurează Mihaela – Georgeta Florea, care participă cu 200.000 de lei la capitalul social al firmei.

 
Ea mai apare în societățile Classic Prompt Construct SRL, Mega Edil Logistics SRL, Mega Edil Imobiliare SRL și RTM Buzău SRL, conform datelor de pe termene.ro.
 

Sorin Blăgău deține funcția de administrator.
 
Mega Edil SRL a câștigat 75 de contracte de achiziție publică, printre contractanți fiind: Primăria Tulcea, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Primăria Balta Albă, Compania Națională de Investiții SA etc.
 
În anul 2022, firma a avut o cifră de afaceri egală cu 75.589.827 de lei, un profit egal cu 12.451.634 de lei și o medie de 90 de angajați.
 
Despre Tehno – Edil AMF SRL
 
Potrivit termene.ro, Tehno – Edil AMF SRL are ca obiect de activitate „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”. A fost înființată în anul 2016 și sediul este pe bulevardul Theodor Pallady nr. 21, sectorul 3, București.
 
Valerica – Mirela Crudu figurează ca asociat unic și administrator al firmei.
 
Potrivit sursei citate, Tehno – Edil AMF SRL a mai avut două contracte câștigate de la Primăria comunei Horia și câte unul de la Primăria Murighiol, Primăria Osorhei și Primăria Nitchidorf.
 
Societatea a raportat în anul 2022 o cifră de afaceri în valoare de 2.833.386 de lei, un profit egal cu 1.333.570 de lei și o medie de 7 salariați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Licitații Tulcea Aconnect Smart Software SRL, contract pentru debirocratizarea Comunei Baia (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.