Licitații Tulcea Horeca Equipment București și Belfix Distribuiție Ilfov livrează echipamente de bucătărie Direcției Generale Protecția Copilului Tulcea (DOCUMENT)

  • Horeca Equipment și Belfix Distribuție sunt firmele care și-au adjudecat contractele de la Protecția Copilului Tulcea.
Horeca Equipment și Belfix Distribuție sunt cele două companii care și-au adjudecat recent contracte de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Tulcea.
 
Firmele vor livra echipamente de bucătărie, Horeca Equipment urmând să furnizeze mașină de curățat legume, mașină de gătit cu gaz și mașină de spălat profesională de 25 kg, valoarea totală a contractului fiind de 140.300 de lei fără TVA, iar Blefix Distribuție urmând să livreze hotă profesională, valoarea contractului fiind de 8.330 de lei fără TVA.
 
Informațiile privind atribuirea contractelor au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că au fost anulate loturile vizând achizițai de ladă frigorifică și, respectiv, robot multifuncțional de bucătărie, pe motiv că au fost depuse doar oferte inacceptabile și/sau neconforme.
 
Despre Horeca Equipment SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 23 iunie 2023, Horeca Equipment SRL a fost înființată în 2014, are sediul social în București, Sectorul 1, pe strada Ion Câmpineanu, nr. 25 și se ocupă de comerț cu ridicata al altor mașini și echipamente.
 
Firma are două puncte de lucru în comuna Ștefăneștii de Jos, din Ilfov.
 
Asociat unic și administrator este Anca Dinu.
 
Societatea figurează, conform sursei citate, cu 36 de contracte publice (UM 02016 Babadag, Comuna Panet, UM 02574, Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, dar și alte autorități contractante) și 274 de achiziții directe (Spitalul de Recuperare Borșa, Serviciul de Pază și Protecție, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat București, dar și altele).
 

În 2022, societatea a declarat patru angajați, profit peste 400.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 5,62 de milioane de lei.
 
Despre Belfix Distribuție SRL

 
La finele anului 2022, Belfix Distribuție a semnat un contract similar cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 23 iunie 2023, societatea Belfix Distribuție a fost înființată în 2014, are sediul social în strada Mircea Eliade, nr. 16 și se ocupă de comerț cu ridicata nespecializat.
 
Asociați figurează cetățenii spanioli Jacob Israel Belmonte Estevez și Ezequiel Belmonte Estevez, administrator fiind Jacob Israel Belmonte Estevez.
 
Numele celor doi se regăsesc și în Belmonte Best Construct Argeș și Idei și Construcții Ilfov, iar Jacob Israel Belmonte Estevez figurează și în Tep Renewable Energies Ilfov, J Belmonte Holding Ilfov, Icewind Regenerabil București și Tep Solar Ialomița East Ilfov.
 
Belfix Distribuție figurează cu 452 de achiziții directe (Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranță Iași, Spitalul de Recuperare Sf. Gheorghe Botoșani, UM 02192, dar și altele) și 55 de contracte publice (UM 02301, Comuna Perișoru, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, dar și altele).
 
În 2022, societatea a declarat 11 angajați, profit peste 2,53 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 12,34 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Protecția Copilului din Tulcea cumpără legume și fructe! (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.