Licitații Tulcea Nesand SRL, contract cu Primăria Tulcea pentru plombarea gropilor din municipiu (DOCUMENT)

Primăria Municipiului Tulcea
  • Valoarea totală a contractului este de 1.332.576 de lei fără TVA.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
  • În toamna anului 2022, Nesand SRL și-a adjudecat de la Primăria Tulcea contractul vizând amenajarea unei parcări pe strada Isaccei din municipiu.
Nesand SRL, din Tulcea, și-a adjudecat prin procedura simplificată, contractul vizând execuția lucrărilor de întreținere periodică a îmbrăcăminții asfaltice prin plombarea gropilor cu mixtură asfaltică și execuția de covoarea cu mixtură asfaltică în municipiu.
 
Contractul a fost semnat cu Primăria Tulcea, oferta Nesand SRL fiind singura ofertă depusă, potrivit datelor oficiale.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 1.332.576 de lei fără TVA.
 
Inițial, achiziția fusese estimată de către autoritatea contractantă la 1.595.813,2 lei fără TVA.
 
Este vorba despre contract execuție lucrări „Întreținere periodică a îmbrăcăminții asfaltice prin plombarea gropilor cu mixtură asfaltică și execuția de covoare cu mixtură asfaltică în Municipiul Tulcea“.
 
Descrierea achiziției
 
În descrierea achiziției se arată că „necesitatea execuției lucrărilor de întreținere periodică a îmbrăcăminții asfaltice prin plombarea gropilor cu mixtură asfaltică și execuția de covoare cu mixtură asfaltică din Municipiul Tulcea este dictată de nevoia îmbunătățirii condițiilor tehnice necesare desfășurării circulației rutiere și pietonale în siguranță și confort, asigurând astfel accesul facil în zonă al serviciilor publice (salvare, pompieri, administrative) și determinând scăderea costurilor de întreținere în zonă“.        
 
Au arătat reprezentanții Primăriei Tuclea „lucrările ce urmează a fi executate au ca scop compensarea parțială sau totală a uzurii fizice și morale a îmbrăcăminţilor asfaltice, uzură datorată exploatării normale de lungă durată și acțiunii agenților de mediu“.
 

„În prezent“, au spus reprezentanții primăriei, „îmbrăcămintea asfaltică a unor străzi pe care nu s-a intervenit de mulți ani cu execuţia unor lucrări de întreţinere periodică este în stadiu avansat de degradare, prezentând gropi, denivelari accentuate și faianțări pe suprafețe extinse“. 
 
„Din cauza degradării pronunțate, traficul auto și pietonal este îngreunat, apa pluvială stagnează, cauzând disconfort și contribuind la accentuarea procesului de degradare a suprafețelor sporind riscul producerii de accidente rutiere“, se mai arată în descrierea achiziției.

 
„Prin realizarea acestor lucrări se vor îmbunătăţi condiţiile de transport, se vor diminua costurile de exploatare, impactul asupra mediului va fi redus şi se va îmbunătăţi semnificativ aspectul estetic şi funcţional al zonelor reparate“, au mai precizat reprezentanții Primăriei Tulcea.
 
Despre Nesand SRL
 
În toamna anului 2022, Nesand SRL și-a adjudecat de la Primăria Tulcea contractul vizând amenajarea unei parcări pe strada Isaccei din municipiu.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 7 iulie 2023, compania Nesand a fost înființată în 1995 și are sediul social în Tulcea, pe strada Unirii, nr. 1, având ca obiect de activitate lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Asociat unic și administrator este Constantin Nediu, al cărui nume se leagă și de C.T.M. Carbeta SRL și Carbeta Impex SRL, ambele din Tulcea.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 7 iulie 2023, în 2022, Nesand a declarat 28 de angajați,  profit peste 470.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 5,69 de milioane de lei.
 
Firma are un punct de lucru în Tulcea, pe Șoseaua Isaccei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Nesand SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 203.001.081,09 lei, iar printre autoritățile contractante se numără Comuna Ceamurlia de Jos, Comuna Frecăței, Comuna Hamcearca, dar și Municipiul Tulcea precum și alte comune tulcene și instituții publice.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Fostul arhitect șef al Primăriei Tulcea pierde procesul cu Agenția de Integritate, a decis Curtea de Apel Constanța (MINUTA)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Nesand SRL, un nou contract pentru întreținere trotuarelor, aleilor, parcărilor din municipiu (DOCUMENT)

12 Aug 2023 959

Municipiul Tulcea amenajează parcare pe strada Isaccei! Printre asociații uneia dintre firmele câștigătoare, un inculpat din Dosarul Retrocedărilor din Constanța (DOCUMENT)

04 Oct 2022 2467