O companie din Focșani și-a adjudecat contractul privind proiectul tehnic pentru transportul public urban în orașul Măcin, din Tulcea

  • Recent, firma a semnat, tot la Măcin, și contractul privind proiectarea lucrărilor pentru extinderea ambulatoriului integrat al Spitalului Orășenesc Măcin.
Compania Inginerii Proiect SRL din Focșani a semnat cu Primăria Măcin contractul privind serviciile pentru realizarea proiectului tehnic pentru obiectivul de investiții „Serviciu integrat de transport public urban în contextul dezvoltării durabile a Orașului Măcin“ – cod SMIS 133560.
 
Recent, firma a semnat, tot la Măcin, și contractul privind proiectarea lucrărilor pentru extinderea ambulatoriului integrat al Spitalului Orășenesc Măcin.
 
Noul contract privind transportul public a fost atribuit prin procedura simplificată, fiind depuse două oferte.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că acesta a fost adjudecat la o valoare totală de 181.177,5 lei fără TVA, față de suma estimată inițial de primărie, respectiv 362.500 de lei fără TVA.
 
De asemenea, se face precizarea că este posibilă subcontractarea, urmând să fie subcontractată proiectarea instalațiilor electrice.
 
Despre contract
 
În descrierea contractului se arată că „obiectul achiziției îl reprezintă servicii de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții: «Serviciu integrat de transport public urban în contextul dezvoltării durabile a Orașului Măcin» Cod SMIS 133560, respectiv, elaborarea documentațiilor pentru obținerea de avize/acorduri, elaborarea proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (P.A.C.), elaborarea proiectului de organizare a execuției lucrărilor (P.O.E.), elaborarea proiectului tehnic de execuție și asistență tehnică pe perioada de execuție a lucrărilor, respectând legislația în vigoare și regulamentele comunitare“.
 
Potrivit autorității contractante, „astfel, în cadrul investiției, pentru reducerea emisiilor de carbon în Orașul Măcin sunt propuse pentru realizare următoarele: - Construire autobază pentru mijloace de transport, inclusiv achiziția de material rulant cu alimentare exclusiv electrică -str. Crizantemelor nr. 63A, Oraș Măcin, jud. Tulcea; - Modernizare stradă și trotuare destinate prioritar pentru transportul public și zona pietonală -Str. Eternității, pe tronson linie de autobuz propusă; - Construire/amenajare stații transport public -str. Crizantemelor; 1 Decembrie; Viitorului; Cetății; Griviței; Democrației; Cetățuia; Portului; Independenței; Granitului, Eternității; I.H. Rădulescu; Al. Lăpușneanu; Romană; Agricultori; Florilor; Mircea Vodă; Vânători; Vasile Alecsandri; - Construire Park&Ride -str. Brăilei, nr.9, Oraș Măcin, Jud. Tulcea - Construire/amenajare piste/trasee pentru bicicliști -str. Păcii, Mircea Vodă, Republicii, Venus, Ștefan cel Mare, Vânători, Eternității, Vasile Alecsandri - Construire centre de închiriat/depozitat biciclete -str. Vasile Alecsandri nr.65 și str. Venus nr.7, Oraș Măcin, jud. Tulcea“.
 

Despre Inginerii Proiect SRL
 
Compania Inginerii Proiect SRL a fost înființată în anul 2013, arată Confidas.ro – platformă consultată pe 5 ianuarie 2023, și are sediul social în Focșani, pe strada Eternității nr. 10, județul Vrancea, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

 
Asociați cu părți egale și administratori sunt Sorin Ichim și Dumitru Hîrcan, numele celui din urmă figurând și în alte firme din Vrancea, în prezent radiate.
 
Cifrele Inginerii Proiect arată că în anul 2021 societatea a declarat șapte angajați, profit de aproape 300.000 de lei și cifra de afaceri peste 827.000 de lei.
 
Conform sursei citate, compania Inginerii Proiect SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.524.734,65 de lei, iar printre instituțiile publice care au semnat contracte cu aceasta se numără Comuna Bălești, Comuna Bolotești, Comuna Bordești, Comuna Cîmpuri, dar și altele.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Județul Tulcea. Primăria Măcin achiziționează un echipament de ecologizare de la un SRL din București (DOCUMENT)
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Corina Andreea Buzilă, noul președinte al Judecătoriei Măcin! Avere și interese (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 372

Emanuel Sergiu Codruț Popescu, delegat șeful Parchetului Judecătoriei Măcin pentru încă șase luni

24 Apr 2024 306

Procurorul bucureștean Emanuel Sergiu Codruț Popescu, propus în continuare șeful Parchetului Judecătoriei Măcin

22 Apr 2024 466

Contract semnat între Prosilva Serv SRL și Romsilva pentru servicii de împădurire în zona Măcin, județul Tulcea (DOCUMENT)

19 Apr 2024 543

Prefectul din Tulcea, demers la Curtea de Apel Constanța pentru anularea unei hotărâri a Consiliului Local Măcin

18 Apr 2024 357

Șapte loturi ale contractului „Servicii de exploatări forestiere - DS Tulcea“, în valoare de peste 220.000 de lei, atribuite de Romsilva SA. Iată cine sunt câștigătorii (DOCUMENTE)

15 Apr 2024 353

Prima etapă a Concursului național de endurocross, organizat în județul Tulcea

06 Apr 2024 538

Amânare de pronunțare în cazul primarului din Smârdan, Tulcea, Vasile Mărculescu!

04 Apr 2024 622

Judecători și procurori stagiari la Constanța și Tulcea! Au absolvit INM cu medii peste 8, au fost notați și cu 10 la Organizare Judiciară! (DOCUMENTE)

29 Mar 2024 1229

#DobrogeaDigitală Măcin în anul 1879 - „Tutunul se cultivă mai în toate satele acestui district“

27 Mar 2024 2125

Izabela Stoian rămâne președinte în Tribunalul Tulcea! Andra Chișbora, șef cel puțin încă o lună al Judecătoriei Măcin

22 Mar 2024 478

Contract de peste jumătate de milion de lei O firmă din Constanța va furniza Spitalului Măcin, județul Tulcea, două ascensoare (DOCUMENTE)

20 Mar 2024 621

Președinte din Tribunalul Tulcea și președintele unei instanțe din județ, în atenția Consiliului Superior al Magistraturii

19 Mar 2024 550

Geodata Services SRL va actualiza PUG-ul orașului Măcin, județul Tulcea (DOCUMENT)

07 Mar 2024 463

Iată cine vrea să conducă judecătoriile din Mangalia și Medgidia! (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 1130