O firmă de apartament din București va livra echipamente TIC Primăriei Beidaud, județul Tulcea în valoare de peste 400.000 lei (DOCUMENT)

  • Contractul privind furnizarea echipamentelor TIC în cadrul proiectului «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unitatilor de învățământ preuniversitare din comuna Beidaud, judetul Tulcea» a fost adjudecat pe data de 29 februarie 2024 de BE Soft Studio SRL.
  • Valoarea contractului atribuit este de 402.709,15 lei.

Primăria comunei Beidaud cumpără echipamente TIC  în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unitatilor de învățământ preuniversitare din comuna Beidaud, județul Tulcea”.
 
Potrivit SICAP, contractul „Echipamente TIC în cadrul proiectului «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unitatilor de învățământ preuniversitare din comuna Beidaud, judetul Tulcea»” a fost adjudecat pe data de 29 februarie 2024 de SC BE Soft Studio SRL. Valoarea contractului atribuit este de 402.709,15 lei.

Obiectul contractului îl constituie achiziția de echipamente TIC pentru 1 laborator de informatică, 13 săli de clasă, 1 laborator de științe și 1 cabinet de educație plastică.

Sursele de finanțare ale contractului  sunt asigurate din Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilonul IV. Politici pentru noua generație/ Componenta C 15 – Educație/ Reforma 5. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior / Investiția 13 . Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP) și Investiția 14. Echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic și Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației/ Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar/ Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele / atelierele școlare, cerere de finanțare care a fost aprobată prin Contractul de finanțare nr. 414DOT ⁄ 2023, înregistrat de Comuna Beidaud sub nr. 2479/31.07.2023.


Despre SC Be Soft Studio SRL


Cu sediul pe strada Elev Ștefan Ștefănescu, nr. 51, Bloc 422, ap. 14, București, firma desfășoară activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client). Perpelea Ioan-Călin este asociat unic și administrator.

În anul fiscal 2022, societatea cu un singur salariat a raportat o cifră de afaceri de 1.329.304 lei și un proft de 1.295.887 lei.

Începând 2023,  firma și-a adjudecat 2 contracte prin cumpărare directă de la instituții publice.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a licitației.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

De la cine a cumpărat SPIT Constanța servicii de administrare, asistență și întreținere servere software (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.