O firmă din Constanța va închiria o barcă pentru Institutul de Speologie Emil Racoviță (document)

  • O firmă din Constanța va închiria o barcă pentru Institutul de Speologie Emil Racoviță
Institutul de Speologie Emil Racoviță a organizat o licitație pentru atribuirea unui contract aferent achiziției de servicii de închiriere barcă pentru scufundare.
Atribuirea a avut loc la data de 7 septembrie 2020. Valoarea finală a achiziției a fost de 163.200 de lei. Obiectul contractului constă în servicii de închiriere barcă pentru scufundare pentru proiectul “Completarea nivelului de cunoaștere a biodiversității prin implementarea sistemului de monitorizare a stării de conservare a speciilor și habitatelor de interes comunitar din România și raportarea în baza Articolului 17 al Directivei Habitate 92/43/CEE”.
Respiro Dive Adventure este firma câștigătoare. Societatea a fost înființată în anul 2007 și are sediul social în municipiul Constanța, pe strada 1 Decembrie 1918. Capitalul social este de 200 de ei, cu un număr de 20 de părți sociale, cu o valoare de 10 lei fiecare. Asociat unic și administrator al firmei este Mircea-Alexandru Popa.
Activitatea principală a societății o reprezintă „Alte activităţi sportive”. În anul 2019, firma a raporta 0 salariați, cu un profit de 29.915 lei, cifra de afaceri reprezentând 198.784 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#DobrogeaAcademică Emisiune specială de mărci poștale dedicată unui secol de cercetare speologică în România (galerie foto)

22 Jun 2020 1712