Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

O firmă din Vaslui va asigura paza obiectivelor RAJDP Constanţa (document)

Firma Romold Security SRL, din Vaslui, va presta servii de pază la locaţiile şi obiectivele Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa.
 
Societatea şi-a adjudecat contactul în valoare de 1.190.484 de lei de la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa. Obiectul contractului presupune acordarea serviciilor de pază la locaţiile si obiectivele RAJDP Constanţa în perioada aprilie - decembrie 2018, cu posibilitatea de prelungire a contractului cu patru luni în anul 2019, conform art. 165 din HG 395/2016.

Responsabili de atribuirea licitaţiei

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante care aprobă şi semnează documentele în legătură cu procedura de atribuire sunt: Lucian Dumitru Lungoci - administrator special; Anca-Cristina Paruschi - director executiv economic; Lucian Poşerba - director executiv tehnic; Monica Mirela Onica - şef Serviciul Financiar Contabilitate; Ana Gisberto - Viza CFP; Rodica Lăpuşte - şef Compartiment Funcţional/ preşedinte Comisie de evaluare; Marius Dultef - membru Comisie evaluare; Marius Calciu - membru Comisie evaluare; Arina-Raluca Ştefănică - şef Serviciu Juridic/ membru comisie evaluare; George Nicolae Eftimie - Serviciu Achiziţii Publice/ membru secretar cu drept de vot; Mihaela Iordan - membru de rezervă.

Romold Security SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2016, societatea are sediul în municipiul Vaslui. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Mihoci Vasile şi Mihoci Linica, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de protecţie şi gardă, este Mihoci Vasile.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu un salariat a declarat o cifră de afaceri de 10.500 de lei şi un profit de 326 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: un salariat, cifră de afaceri de 49.368 de lei şi profit de 1.510 lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Yse Trans SRL și Bica SRL vor furniza sare industrială și nisip de râu RAJDPP Constanța (document)

23 Feb 2019 727

RAEDPP Constanța, licitație pentru închirierea a șase spații comerciale. Unde sunt situate

10 Jun 2018 1737

UPDATE. Raport de Activitate pentru anul 2017 al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța. Președintele CJC participă la eveniment

24 May 2018 806

UPDATE 2 Situația drumuri județene din Constanța! Iată cum se circulă în județ

09 Jan 2017 2987

Pregătiri pentru sezonul rece RAJDP Constanţa dă peste jumătate de milion de lei pe sare şi nisip pentru materialul antiderapant (document)

22 Oct 2015 1245

Radu Mazăre a fost aşteptat, zadarnic, la campusul Henri Coandă (galerie foto)

23 Jul 2013 2214