Orașul Cernavodă, contract de concesiune pe 49 de ani cu Nova Gaz Expres SRL (DOCUMENT)

  • Nova Gaz Expres SRL Cernavodă este deținută de Alexandru Iordache și Alexandru Viorel Iordache și administrată de Ștefan Nicolae.
Primăria Orașului Cernavodă a încheiat un contract de concesiune, pe o perioadă de 49 de ani, cu Nova Gaz Expres SRL, din oraș!
 
Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 176 din 20 septembrie 2023, unde se precizează că atribuirea contractului s-a făcut prin licitație publică, în cadrul căreia au fost primite patru oferte valabil, criteriul de atribuire fiind cel mai mare nivel al redevenței.
 
Astfel, conform datelor oficiale, Nova Gaz Expres SRL Cernavodă a convenit prin contract un nivel al redevenței de 7.000 de lei pe an, la care se adaugă TVA.
 
Durata contractului este de 49 de ani.
 
Amintim, în luna august, Primăria Cernavodă a anunțat scoaterea la licitație, în vederea închirierii, a două terenuri situate pe strada Fluviului FN.
 
Despre Nova Gaz Expres SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 22 septembrie 2023, Nova Gaz Expres SRL a fost înființată în anul 2019, are sediul social în Cernavodă, pe strada Canalului, nr. 29 și se ocupă de fabricarea gazelor industriale.
 
Societatea este deținută de Alexandru Iordache și Alexandru Viorel Iordache și administrată de Ștefan Nicolae, al cărui nume se regăsește și în Faneata Gass SRL.
 

Numele lui Alexandru Iordache figurează și în Sandro Activ Com SRL, AGA Advance Com SRL, Salciile Gas Prod SRL, Ely Gass Prod SRL, Ioly Gas Star SRL, LPG Star Energy SRL, Iordache DI Iordache Marian Constr SRL, Ely Romani Com SRL, Dacia Gas SRL și Pecomania Oil SRL.
 
Alexandru Viorel Iordache figurează și în Delta Gas Bih SRL, Aga Advance Com SRL, Salciile Gas Prod SRL, Ely Gass Prod SRL, Zahir Travel SRL, Gazomania Distribution SRL, Soral West Distribution SRL, Dacia Gas SRL, LPG Star Energy SRL, Pecomania Oil SRL, Iris Gas Serv SRL, Claus-Gas SRL, Focus Automotive SRL, AGA Energy Company SRL.

 
În 2022, Nova Gaz Expres SRL a declarat 0 angajați, pierderi aproape 120.000 de lei și cifra de afaceri peste 2,28 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Afaceri Constanța
Primăria Cernavodă închiriază două terenuri de peste 4.000 mp

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.