Primăria C.A. Rosetti cumpără ambarcațiune pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență! (DOCUMENT)

  • Potrivit licitatiapublica.ro, ambarcațiunea va fi livrată de Ozon Company SRL, din București, pentru suma de 1.060.000 de lei (aproximativ 212.000 euro).
  • Comuna C.A. Rosetti este situată în nord-estul Deltei Dunării între brațele Chilia și Sulina al Dunării și are o suprafață administrativă de 266,365 km² (26.636,5 ha).


Comuna CA Rosetti, din județul Tulcea, cumpără ambarcațiune mentenanță vegetație acvatică!


În cadrul acestui proiect, Primăria comunei C.A. Rosetti își propune achiziționarea unei ambarcațiuni mentenanță vegetație acvatică pentru Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) în scopul intervenției în caz de situații de urgență pentru curățarea de vegetație a canalelor interioare care asigură accesul pe calea apei către satele izolate din componența comunei C.A. Rosetti.


Potrivit licitatiapublica.ro, ambarcațiunea va fi livrată de Ozon Company SRL, din București, pentru suma de 1.060.000 de lei (aproximativ 212.000 euro).


ConformTermene.ro, SC Ozon Company SRL se ocupă de comerțul cu ridicata nespecializat, are sediul social pe Calea 13 Septembrie, București, Sector 5 și este controlată de asociații Epure Dumitru Mihail și Ionașcu Daniel, fiecare deținând câte 50%.


Cei doi sunt și administratori.


Ionașcu Daniel mai apare în Digitalk Media Services SRL și în Aqua Symbol SRL.


Pentru anul 2022, SC Ozon Company SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 3.127.212 de lei și un profit net de 412.382 de lei.


Ozon Company SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află Regia Autonomă Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea, Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, Regia Națională a Pădurilor - Romsilva RA, Aeroportul Internațional Brașov -Ghimbav RA dar și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al Romțniei Timișoara“.


Primarul comunei CA Rosetti este Antonel Pocora, iar viceprimar - Florin Acsenti.


Comuna C.A. Rosetti este situată în nord-estul Deltei Dunării între brațele Chilia și Sulina al Dunării și are o suprafață administrativă de 266,365 km² (26.636,5 ha) și se învecinează la:


E - brațul Chilia al Dunării și golful Musura al Mării Negre ;
V - teritoriul administrativ al comunei Chilia Veche;
N - brațul Chilia al Dunării;
S - teritoriul administrativ al orașului Sulina și Dunărea veche.


Comuna este formată din 5 sate și anume: C.A. Rosetti (188,80 ha) - reședința de comună, Letea (264,90 ha) - situat la 4 km față de reședința de comună, Periprava (103,40 ha) - situat la 14 km față de reședința de comună, Sfiștofca (145,97 ha) - situată la 2 km față de reședința de comună și Cardon (87,74 ha) - situat la 9 km distanță de reședința de comună.


Teritoriul comunei este format din grindul Letea, pe care se află amplasate satele comunei, zonele de pășunat și pădurea Letea. Acest grind este înconjurat de deltă.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Un nou parc eolian în județul Constanța! Titularul proiectului este Elektra Power SRL, firmă controlată de Dan George Oproescu și Alina Diana Teodorescu
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.