Primăria Chilia Veche, din județul Tulcea, a atribuit unei firme din Constanța contractul privind platforma „la cheie“ pentru digitalizarea instituției (DOCUMENT)

  • În cadrul licitației a fost depusă o singură ofertă, fiind vorba despre cea înaintată de compania constănțeană Crucial Systems & Services SRL.
Primăria Comunei Chilia Veche a atribuit, în urma licitației deschise, contractul privind implementarea „la cheie“ a unei Platforme Integrate pentru Servicii Electronice în cadrul UAT Comuna Chilia Veche.
 
Achiziția se înscrie în proiectul Administrație eficientă prin implementarea de măsuri de digitalizare la nivelul Comunei Chilia Veche, județul Tulcea, Cod SMIS 154662.
 
În cadrul licitației a fost depusă o singură ofertă, fiind vorba despre cea înaintată de compania constănțeană Crucial Systems & Services SRL.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 1.695.000 de lei fără TVA, aceasta fiind și estimarea inițială a autorității contractante.
 
Suma echivalează cu peste 300.000 de euro, la cursul actual.
 
De asemenea, se face precizarea că este posibilă subcontractarea cu privire la serviciile de arhivare electronică legală.
 
Despre contract
 
În descrierea achiziției publice se arată că „obiectul general al contractului care va fi atribuit în cadrul procedurii de achiziție prin licitație deschisă constă  în  implementarea «la cheie» a unei Platforme Integrate pentru Servicii Electronice în cadrul UAT Comuna Chilia Veche, prin:
-        Furnizare de Echipamente necesare platformei informatice, în conformitate cu cerințele din caietul de sarcini.

-        Furnizarea de Licențe software, în conformitate cu cerințele din prezentul caiet de sarcini. Autoritatea contractantă va putea beneficia de acestea imediat după finalizarea serviciilor de instalare și configurare preliminară;
-        Prestarea de Servicii IT, constând în totalitatea serviciilor pentru operaționalizarea Platformei Integrate pentru Servicii Electronice, în conformitate cu cerințele din caietul de sarcini“.
 

Durata contractului este de maxim opt luni, astfel încât aceasta să acopere toate activitățile care se vor desfășura în legătură cu achiziția, inclusiv recepția și plata, potrivit autorității contractante.
 
Despre Crucial Systems & Services SRL
 
Platforma Confidas.ro, consultată pe 8 februarie 2023, arată că societatea Crucial Systems & Services a fost înființată în anul 1998 și are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 192, obiectul principal de activitate fiind reprezentat de repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice.
 
Firma a semnat recent și un contract cu Autoritatea Navală Română privind reparații și suport tehnic pentru anumite sisteme informatice.
 
Potrivit Confidas.ro, Crucial Systems & Services este deținută de Bogdan - Mihăiță Moldoveanu, care este și administrator (cu 50%) și Elena-Andreea Avrigeanu (cu 50%).
 
Cei doi au mai figurat în trecut în Crucial Consulting SRL Constanța, radiată în prezent.
 
În 2021, Crucial Systems & Services a avut 13 angajați, profit aproape 86.000 de lei și cifra de afaceri peste 19,24 de milioane de lei.
 
Confidas informează și că firma Crucial Systems & Services SRL a încheiat 867 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 36.416.485,76 lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această societate se numără Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Atragere de Investiții și Promovarea Exportului Constanța, APA CTTA SA Alba, Autoritatea Navală Română, Biblioteca Județeană IN Roman Constanța, Camera Deputaților, Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, Colegiul Național „Mihai Eminescu“ Constanța, Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ Constanța sau Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Amânare de pronunțare în procesul dintre Holiday Club Olimp SRL, din Constanța și Consiliul Local al Comunei Chilia Veche prin primar, comuna Chilia Veche prin primar și primarul comunei Chilia Veche

14 Apr 2024 275

Când salvatorii devin victime Comunitatea din Chilia Veche sare în ajutorul asistentei medicale, rănită grav în accidentul naval din județul Tulcea

13 Apr 2024 695

Oficial de la Forțele Navale Române despre obiectul plutitor observat pe brațul Chilia Veche

08 Apr 2024 430

UPDATE. Tulcea Alertă pe brațul Chilia Veche în Delta Dunării! A fost observat un obiect ce ar semăna cu o mină marină (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Apr 2024 935

Apus de soare impresionant la Constanța! Spectacol de lumini și culoare (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Apr 2024 1057

Județul Tulcea, sub cod galben de vânt. Ce localități sunt vizate

29 Mar 2024 619

Ziua Mondială a Apei, marcată la Tulcea (FOTO)

22 Mar 2024 695

Județul Tulcea, sub cod galben de vânt puternic! Lista localităților vizate

12 Mar 2024 561

CS Medgidia Atletul Alin Mihai Şavlovschi, dublu medaliat la Campionatul Balcanic. „Un început de an senzațional“ (GALERIE FOTO)

05 Feb 2024 933

CS Medgidia Atletul Alin Mihai Șavlovschi s-a calificat la Campionatul Balcanic, în proba de 1.500 m

24 Jan 2024 1452

Licitații Tulcea Complex Delta SRL, deținută de Hristu Caraman, câștigă al doilea contract pentru modernizarea unui port din județul Tulcea! A depus singura ofertă admisibilă (DOCUMENT)

18 Jan 2024 1285

CS Medgidia Atletul Alin Mihai Şavlovschi, de două ori pe locul întâi la „Cupa Bistrița“ (GALERIE FOTO)

15 Jan 2024 1054

Cod Galben la Tulcea! Cât durează atenționarea meteo

12 Jan 2024 820

Cod Galben la Tulcea! Ce spun meteorologii

12 Dec 2023 868

Originar din Tulcea Peste un secol de la nașterea jurnalistului Petre Pintilie

02 Dec 2023 943