Primăria Comunei Costinești, contract cu firma Agrovet din București. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

Primăria Comunei Costinești, județul Constanța a atribuit recent prin cumpărare directă un contract de furnizare de soluție Solfac Trio EC 140 NF pentru combatere insecte.

Potrivit LicitațiaPublică.ro contractul a fost atribuit societății Agrovet din București.

Valoarea contractului este de 85.500, de lei.
 
Despre Agrovet
 
Potrivit datelor furnizate de Termene.ro, societatea are sediul în Strada Siriului, Nr. 20, București, Sector 1. În anul 2021 societatea a raportat cifră de afaceri de 68.188.323 lei, profit de 5.445.836 lei și 46 de salariați.

Societatea are puncte de lucru la Cluj Napoca, Baia Mare și Teleorman. Asociați în cadrul firmei sunt Gabriel Păscuț cu 53,79%, Mihai Berca cu 45%, Ovidiu Panaitescu cu 0,84%, Ionel Constantin cu 0,22% și Ovidiu Sorin Berca cu 0,15%. Administratorul firmei este Gabriel Păscuț.
 
Mihai Berca mai apare în cadrul următoarelor firme: Probstdorfer Saatzucht Romania SRL, Agrovet 96 SRL, Berca Mihai Persoană Fizică Autorizată și Premivet SA. Ionel Constnatin mai apare în următoarele societăți: Agromec Avrig SA (cenzor), Agropest Seed SRL (auditor), Premivet SA (cenzor), Premimar SA (cenzor), Uniqa Asigurări de Viață SA (censor supleant) și Agroholding Ialomița SA (cenzor). Panaitescu Ovidiu mai apare în societatea Panaitescu Ovidiu Persoană Fizică Autorizată.

Gabriel Păscuț mai apare în următoarele firme: management & Production Systems Romania SRL (unic asociat și administrator), Agromec Prest 2012 (asociat 33,33%), WLS Greencraft SRL (unic asociat și administrator), Agrovet Constanța SRL (asociat 30%), Premvet SA (acționar 15,67%), Farina SA (acționar 2,09%), Risbo Prodexim SRL (asociat 20%), Agrofin Consulting SA (acționar 0,71% și cenzor), Agromec Avrig (administrator), Agromet Farm SRL (administrator), ecoland SRL (administrator) și Agrovet SA București sucursala Baia Mare (administrator).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 Citește și: 

Lucrări în Gara CF NeptunCirculația trenurilor între stațiile Costinești- Neptun- Mangalia va fi întreruptă (FOTO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.