Primăria comunei Pantelimon, județul Constanța a concesionat trei terenuri intravilane

În Monitorul Oficial au fost publicate trei anunțuri de concesiune de bunuri, servicii de închiriere de terenuri al Primăriei comunei Pantelimon din județul Constanța.
 
Conform primului anunț, a fost concedionat un teren intravilan aflat în domeniul privat al Comunei Pantelimon, în suprafaţă de 1.765 mp, situat în satul Runcu, Strada Fermei nr. 45, comuna Pantelimon, judeţul Constanţa.
 
Ședința publică de deschidere a ofertelor a avut loc la data de 03.02.2022, ora 10.00, în Sala de şedinţe din cadrul Primăriei Comunei Pantelimon, comuna Pantelimon.
 
Potrivit celui de-al doilea anunț, a fost concesionat un teren intravilan aflat în domeniul privat al Comunei Pantelimon, în suprafaţă de 4.178 mp, situat în satul Runcu, Strada Fermei nr. 49, comuna Pantelimon, judeţul Constanţa.
 
De asemenea, potrivit celui de-al treilea anunț, a fost concesionat un teren intravilan aflat în domeniul privat al Comunei Pantelimon, în suprafaţă de 8.049 mp, situat în satul Runcu, Strada Fermei nr. 47, comuna Pantelimon, judeţul Constanţa.
 
Ședința publică de deschidere a ofertelor pentru ultimele două terenuri a avut loc la data de 02.02.2022, ora 16.00, în Sala de şedinţe din cadrul Primăriei Comunei Pantelimon, comuna Pantelimon.
 
Conform anunțurilor publicate în Monitorul Oficial două dintre terenuri au fost concesionate de Hristu Fudulea din Constanța. Durata contractelor este de 25 de ani, iar nivelul redevenţei este de 560 lei/an, respectiv 2.800 lei/an.
 
În ceea ce privește al treilea teren, acesta a fost concedionat către Gheorghe Fudulea din Constanța. Durata contractului este de 25 de ani, iar nivelul redevenţei - 1.420 lei/an.
 

În toate cele trei  cazuri criteriul utilizat pentru determinarea ofertei câştigătoare a fost cel mai mane nivel al redevenţei.
 
Pentru toate cele trei terenuri au fost depuse câte două oferte, ambele fiind declarate valabile.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria comunei Pantelimon, județul Constanța concesionează trei terenuri intravilane. Până când pot fi depuse oferte

22 Jan 2022 2506