Primăria Cuza Vodă, judeţul Constanţa, contract cu o firmă de salubrizare. În ce constă contractul (document)

  • Iridex Group Salubrizare va furniza servicii de colectare separată, transport separat, tratarea și depozitarea deșeurilor din comuna Cuza Vodă, județul Constanța.
  • Primăria comunei Cuza Vodă a încheiat un contract de furnizare servicii de colectare separată, transport separat, tratarea și depozitarea deșeurilor.


Denumirea completă a proiectului atribuit este "Servicii de colectare separată, transport separat, tratarea şi depozitarea deşeurilor din comuna Cuza Voda, județul Constanța".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea serviciilor de colectare și transport este Iridex Group Salubrizare. Valoarea contractului este de 3.264.684 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 13.07.2020.
 

Descrierea contractului


Contractul are ca scop prestarea serviciilor publice de colectare si transport deseuri municipale din comuna Cuza Vodă, conform Caietului de Sarcini.
Valoarea totală estimată a contractului este 600.000 lei fara TVA
Autoritata Contractantă va răspunde în mod clar și concret la toate solicitările de clarificări cf.obligatiei prev.la art.160 alin.(2) din Legea 98/2016 modificata cu cel putin 4 zile inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. Termenul pana la care se pot solicita clarificarile este de 6 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.


Numele persoanelor ce dețin funcții de decizie din cadrul autorității contractante, a celor cu putere de reprezentare din partea furnizorului de servicii auxiliare precum și a celor implicați în procedura din partea acestuia din urma sunt: Dulgheru Viorel - primar; Mihai Vancea - viceprimar; Silvia Gheorghe – secretar; Personal din aparatul propriu al primăriei implicat în derularea procedurii: Iosif Violeta Iuliana, Solomon Lucian Dumitru, Mocanu Luciana; Consilieri locali: Banu Cojocaru Vasile, Banu Gheorghe, Dumitru Eugen, Gheorghe Costinel, Stan Nicolae, Mihai Gheorghe, Mihai Ion, Ovezea Ștefan, Jitaru Constantin, Solomon Dumitru, Stănescu Daravin, Vasile Ionuț; Ovidiu Vașincu – furnizor servicii de consultanță în managementul investiției.


Firma câștigătoare este Iridex Group Salubrizare SRL.
 

Iridex Group Salubrizare SRL, în datele Registrului Comerţului


Înfiinţată în anul 2008, societatea are sediul social în satul Schitu, comuna Costineşti. Firma mamă este Iridex Group Import Export SRL, cu sediul în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 12.560.260 de lei, integral vărsat, este compus din 1.256.026 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane juridice sunt SC Servicii Salubritate Bucureşti SA, cu 14,506% din capitalul social, şi Iridex Group Import-Export SRL, cu 70,554% din capitalul social. Asociat persoană fizică este Anghel Olga, cu 14,94% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de colectarea deşeurilor nepericuloase, este Anghel Dan-Tiberiu.

Firma are următoarele puncte de lucru: comuna Malu Mare, judeţul Dolj, comuna Goicea, judeţul Dolj, municipiul Olteniţa, strada Stadionului, judeţul Călăraşi, oraşul Lehliu Gară, judeţul Călăraşi, comuna Agigea, strada Emil Racoviţă, zona Steaua de mare, judeţul Constanţa, comuna Deleni, judeţul Constanţa, municipiul Constanţa, incinta Port Constanţa - depozit ecologic de deşeuri, comuna Cetate, platforma de transfer Cetate, judeţul Dolj, comuna Mihai Bravu, staţia de tratare mecano-biologică Mihai Bravu, judeţul Tulcea, comuna Ciocăneşti, parcela 2, judeţul Călăraşi, municipiul Călăraşi, strada Inginer Anghel Saligny, judeţul Călăraşi, municipiul Olteniţa, parcela 1, judeţul Călăraşi, oraşul Murfatlar, Calea Bucureşti nr. 42, judeţul Constanţa, municipiul Medgidia, strada Republicii, judeţul Constanţa.

În anul fiscal 2016, compania avea 318 salariaţi, cifră de afaceri de 26.680.730 de lei şi un profit de 4.342.952 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 380 de salariaţi, cifră de afaceri de 35.219.782 lei şi un profit de 4.666.682 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

Primăria Cuza Vodă, din județul Constanța, va ridica o grădiniță nouă în localitate (document)

13 percheziții în Medgidia, Mircea Vodă, Cuza Vodă și Deleni. Opt persoane în arest. Iată acuzațiile

Județul Constanța Licitaţie la Primăria Cuza Vodă pentru achiziţia serviciilor de colectare separată, tratarea și depozitarea deșeurilor din comună (document)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța A fost semnat un contract cu o firma unde asociat este un fost director din Port. Va realiza un studiu pentru Aleea Lupeni

03 Oct 2022 825

Mai multe terenuri din Cuza Vodă, scoase la vânzare de primărie. Ce spune edilul Viorel Dulgheru

06 Sep 2022 699

Primăria Constanța scoate la concurs postul de manager al Clubului Sportiv Municipal. Care sunt condițiile de participare? (DOCUMENTE)

24 Aug 2022 945

Primăria Comunei Cuza Vodă scoate la concurs un post vacant

30 Jun 2022 697

Posturi vacante în cadrul Primăriei Comunei Cuza Vodă, județul Constanța

28 Jun 2022 569

Sigeco Tecnis SRL vrea să construiască un bloc în Constanța. Primăria Constanța nu a emis certificatul de urbanism

10 Dec 2021 1337

Județul Constanța Post vacant la Primăria Cuza Vodă. Nu se solicită vechime

25 Jun 2021 1285

Județul Constanța Primăria Cuza Vodă achiziționează servicii de colectare a deșeurilor. Detalii din contract (document)

09 Jun 2021 2444

Județul Constanța Post vacant la Primăria Cuza Vodă. Nu se solicită vechime

29 May 2021 1682

Primăria comunei Cuza Vodă angajează femeie de serviciu

05 Mar 2021 1545

Clădirea monument de pe strada Cuza Vodă din Constanța, transformată în centru de recreere și distracție. Inițial, investitorul dorea să facă un muzeu digital

03 Dec 2020 3636

Grădiniță nouă în localitatea Cuza Vodă. Cât costă lucrările (document)

06 Aug 2020 3009

Județul Constanța Licitaţie la Primăria Cuza Vodă pentru achiziţia serviciilor de colectare separată, tratarea și depozitarea deșeurilor din comună (document)

23 Jun 2020 1350

Primăria Cuza Vodă, din județul Constanța, va ridica o grădiniță nouă în localitate (document)

01 Jun 2020 1648

Mesaj de interes public Primarul comunei Cuza Vodă, Viorel Dulgheru - „Oamenii, pentru a se proteja, trebuie să stea cât mai mult în case”

29 Mar 2020 1884