Primary Design din Constanța, trei contracte prin cumpărare directă cu Primăria Murfatlar (DOCUMENTE)

Primăria Orașului Murfatlar
  • Compania Primary Design SRL din Constanța și-a adjudecat recent trei contracte de la Primăria Murfatlar, prin cumpărare directă, urmând ca societatea să se ocupe de proiectare și asistență tehnică pentru mai multe obiective.
  • Asociat unic și administrator este Florian Mihale, al cărui nume figurează și în Smart New Innovation SRL Constanța.
Compania Primary Design SRL din Constanța și-a adjudecat recent trei contracte de la Primăria Murfatlar, prin cumpărare directă, urmând ca societatea să se ocupe de proiectare și asistență tehnică pentru mai multe obiective.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că primăria a acceptate ofertele depuse de firma constănțeană pentru cele trei achiziții.
 
Potrivit datelor oficiale, Orașul Murfatlar a acceptat oferta firmei pentru „servicii de proiectare DTAC, PT, Asistență tehnică - pentru obiectiv Construire locuințe pentru tineri – proiect tip, orașul Murfatlar“, finanțat prin PNRR, valoarea achiziției fiind de 35.000 de lei fără TVA (circa 7.000 de euro).
 
De asemenea, a fost acceptată oferta firmei și pentru „servicii de proiectare DTAC+PTH+Asistență tehnică pentru obiectivul «Reabilitare energetică moderată la Școala Gimnazială Adrian V. Rădulescu», din orașul Murfatlar“, finanțat tot prin PNRR, valoarea fiind de 200.000 de lei fără TVA (peste 40.000 de euro).
 
Nu în ultimul rând, a fost acceptată și oferta depusă de companie pentru „servicii de proiectare DTAC, PT, Asistență tehnică pentru obiectivul «Reabilitare energetică moderată la Școala Generală, sat Siminoc, oraș Murfatlar»“, contract finanțat tot prin PNRR, cu o valoare de 35.000 de lei fără TVA (circa 7.000 de euro).
 
Despre Primary Design SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 2 iunie 2023, compania Primary Design SRL a fost înființată în 2011, are sediul social în Constanța, pe strada Talazului, nr.12 și se ocupă de activități de arhitectură.
 
Asociat unic și administrator este Florian Mihale, al cărui nume figurează și în Smart New Innovation SRL Constanța.
 

În 2022, Primary Design a declarat un angajat, profit peste 17.000 de lei și cifra de afaceri peste 400.000 de lei.
 
Societatea figurează pe termene.ro cu 13 contracte publice, printre autoritățile contractante numărându-se, alături de Orașul Murfatlar, Municipiul Medgidia, dar și Comuna Nicolae Bălcescu.

 
În Secțiunea Document pot fi consultate anunțurile privind cumpărările directe.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Murfatlar extinde rețeaua de canalizare în zona Siminoc
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Primary Design SRL va elabora documentația tehnică pentru renovarea Liceului Teoretic Murfatlar (DOCUMENT)

20 Feb 2024 567