Pureships Services SRL, din Constanța, va repara navele multifuncționale Sela și Noema ale Administrației Porturilor Maritime! (DOCUMENT)

 
 
  • Obiectul contractului constă în prestarea serviciilor de reparații la navele multifuncționale Sela și Noema, care constau în realizarea de operațiuni mecanice (Lot 1), conform cerințelor din Caietul de sarcini nr.42877/ 13.10.2023 și a anexelor acestuia.
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța achiziționează servicii de „reparații la navele multifuncționale Sela și Noema”!
 
Obiectul contractului constă în prestarea serviciilor de reparații la navele multifuncționale Sela și Noema, care constau în realizarea de operațiuni mecanice (Lot 1), conform cerințelor din Caietul de sarcini nr.42877/ 13.10.2023 și a anexelor acestuia.
 
În cadrul contractelor se vor presta servicii de reparații la navele multifuncționale Sela și Noema, care constau în realizarea următoarelor operațiuni, conform Caietului de sarcini nr. 42877 din data de 13.10.2023: pentru Lot 1 Operațiuni Mecanice: nava Noema - înlocuire buton acționare sau după caz, presostat actionare locală instalație de aer comprimat, înlocuit cablu de declanșare de la distanță instalația de remorcare aprox. 10 m și lanț de acționare instalația de colectare deșeuri solide de pe suprafața apei, cu efectuarea probelor de funcționare. Nava Sela - refăcut etanșeitate sticlă de nivel combustibil sau înlocuire sticlă de nivel, după caz, de la Multiskimer mare 34 CP de acționare tamburi cu flotori, Reparat sau înlocuit, după caz, ansamblu motor electric-pompă (sistemul este UFLEX tip UBCE22 / 0,55 Kw/ 120L/min) de la instalația de climatizare a navei, efectuat probe funcționare, înlocuit cilindru hidraulic de acționare poartă skimmer deșeuri solide, efectuat probe funcționare, refăcut etanșeitate sistem propulsie skimmer cu tambur rotativ și elice și reparat pompa de transfer hidrocarburi ( este blocată) din cuva skimmerului în tancul de reziduuri al navei.
 
Conform licitatiapublica.ro, valoarea totală a achizitiei este de 65.298 de lei, iar lucrările vor fi asigurate de Pureships Services SRL, din Constanța
 
Platforma Termene.ro informează că SC Pureships Services SRL (fondată în 2023) are sediul pe strada Pandurului, din Constanța, și este controlată de Radu Rodica, cu 50 %, Garip Sebastian, cu 45 %, și Trofin Niculai, cu 5 %.  
 
Ca administratori apar Garip Sebastian și Radu Rodica.
 
Radu Rodica mai apare în Mercury Consulting SRL, Giulia Blue Saphir SRL, Flow Medical Center SRL, Flow Wellness SRL și în Gabimex SRL. Trofin Niculai apare și în Constanta Shipyard SRL.
 

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Comteh SRL, din Constanța, se va ocupa de sistemele de securitate la incendii ale clădilor Administrației Porturilor Maritime! (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.