Societatea care a râvnit la reabilitarea Cazinoului, iar în prezent amenajează Liceul „Nicolae Rotaru” asigură dirigenția pe șantierele locurilor de joacă din municipiu (document)

Primăria Constanța a atribuit un contract privind achiziția serviciului de asistență tehnică/dirigenție de șantier pentru urmărirea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanța”- 36 locații.
Contractul a fost câștigat de Tehnoconsult Proiect SRL. Valoarea contractului este de aproximativ 38.000 de lei fără TVA. În secțiunea „Documente” puteți consulta contractul încheiat între municipalitate și Tehnoconsult Proiect SRL.

Tehnoconsult Proiect SRL, în datele Registrului Comerțului

Societatea înființată în 2004 îi are ca asociați pe Sorin Costel Mălai și Alexandru Florian Mălai, ultimul având și calitatea de administrator. Domeniul de activitate este reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
În 2015, societatea a fost una dintre firmele constănțene care s-au bătut cu alți patru ofertanți pentru contractul privind „Întocmirea fazelor de proiectare PT+DTAC+DE, asistență tehnică a proiectantului și execuție, lucrări aferente obiectivului de investiție «Consolidare și restaurare Cazino Constanța»“. Totodată, Tehnoconsult Proiect SRL și-a adjudecat în același an o licitație „grasă“ la Compania Națională de Investiții (CNI). Este vorba despre contractul de „asistență tehnică pentru implementarea subproiectelor prin specialiști și diriginți de șantier pentru subproiectul: «Reabilitare/înlocuire/extindere sistem public de alimentare cu apă (captare, aducțiune, stații de tratare, rezervoare de înmagazinare, rețele cu apă) în localitatea Bușteni, județul Prahova»“.
 
Totodată, în anul 2014, CJ Tulcea a plătit celor doi frați Mălai peste 630.000 de lei pentru managementul integrat al deșeurilor, în urma unei licitații deschise, în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, Axa prioritară 2 - „Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deșeurilor și reabilitarea siturilor istorice contaminate“, Domeniul major de intervenție 1 - „Dezvoltarea sistemelor integrate de management al deșeurilor și extinderea infrastructurii de management al deșeurilor“.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

Citește și:

Una dintre firmele care au vrut să reabiliteze Cazinoul va moderniza sala de tenis și clădirea Liceului „Nicolae Rotaru“ din Constanța


 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Au fost emise autorizațiile de construire Două locuri noi de joacă, amenajate în Constanța. Iată unde vor fi situate

14 Apr 2024 727

Licitații publicePrimăria Constanța bagă milioane de lei în reparația locurilor de joacă (DOCUMENTE)

01 Apr 2024 491

Ședință CLM Constanța Este așteptată aprobarea devizului general actualizat pentru investiția care vizează amenajarea de noi locuri de joacă în municipiu (DOCUMENT)

24 Mar 2024 712

Licitații publice Primăria Constanța a atribuit două contracte în mai puțin de o lună pentru un SRL înființat anul trecut! Despre ce este vorba ? (DOCUMENT)

24 Mar 2024 705

Adolescenți surprinși în timp ce vandalizau un loc de joacă din Constanța! (FOTO)

12 Mar 2024 641

Știri Constanța Noi locuri noi de joacă moderne pentru copii din Constanța. Iată unde sunt situate

23 Feb 2024 1647

Știri Constanța Vor fi reabilitate alte zece locuri de joacă la Constanța!

12 Dec 2023 723

Știri Constanța Municipiul Constanța va mai avea încă 34 de locuri de joacă!

10 Nov 2023 857

Continuă programul de investiții la locurile de joacă din Cernavodă

03 Nov 2023 809

Primăria Constanța promite noi locuri de joacă pentru copii. Care ar fi zonele

04 Oct 2023 1038

Constănțeanul supărat Incompetența și nepăsarea Primăriei Constanța devin tot mai apăsătoare și periculoase

17 Sep 2023 1296

Primăria Constanța Lucrări de reamenajare pentru 10 locuri de joacă în municipiu. Iată zonele vizate (FOTO)

13 Sep 2023 809

Licitații publice Agorapolis SRL a semnat un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENT)

23 Aug 2023 1093

Constanța Patru noi locuri de joacă date în folosință! În ce zone sunt amplasate (GALERIE FOTO)

08 Aug 2023 1775

Vergil Chițac, anunț despre locurile de joacă din Constanța! Iată ce a transmis edilul (GALERIE FOTO)

25 Jul 2023 919