Sportul constănțean, în doliu. „Rămâi veșnic în amintirea noastră!“ S-a scurs un an de la trecerea în neființă a lui Constantin Lepădatu (galerie foto)

 
A trecut un an de la moartea lui Constantin Lepădatu, care a îndoliat sportul constănțean. O persoană deosebită, care a iubit și sprijinit mult scrima, atât înainte de Revoluţia din 1989, cât şi după aceea, Constantin Lepădatu a lăsat în urmă regrete eterne.

Un fost elev de-al lui Constantin Lepădatu, Cristian Ciobanu (președintele clubului CAA Albatros Constanța, înființat de fostul mare om de scrimă), a postat pe Facebook un mesaj în amintirea acestuia, la un an de la moartea sa: „Dl. Lepadatu, Costi, Tata, Pepito, Tov. antre! Tocmai dumneata, care ne-ai crescut și ne-ai învațat să facem fente, să degajăm, să fandăm, tocmai dumneata n-ai putut s-o fentezi pe aia cu coasa. Rămâi veșnic în amintirea noastra: «tov. antre». Dumnezeu să te ierte și fie-ți țărâna ușoară!“. Alți apropiați, care l-au apreciat și stimat pe Constantin Lepădatu, au trimis și ei mesaje. Iată câteva dintre ele: „Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină!“, „Dumnezeu să-l ierte pe bunul meu prieten și tată!“, „Cu siguranță, e printre îngeri!“ sau „Dumnezeu să-l odihnească! A fost un om bun!“.

Anul trecut, Ilie Floroiu, Elena Frîncu, Asociaţia Judeţeană de Scrimă Constanţa, CS Farul, CAA Albastros, CSS1 Constanţa, Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa, dar şi ceilalţi membri ai familiei sportului constănţean și-au manifestat regretul față de decesul lui Constantin Lepădatu şi au transmis condoleanţe familiei îndoliate.
„Constantin Lepădatu a avut o contribuţie însemnată la bunul mers al scrimei constănţene. A activat şi în Asociaţia Judeţeană de Scrimă, a sprijinit echipele, înfiinţând şi un club, Albatros Mamaia. Moarte sa lasă un gol în sportul constănţean. Dumnezeu să-l ierte!“, declara Ilie Floroiu, fostul director al CS Farul.

Citește și:

Sportul constănţean, în doliu. A murit un om care a sprijinit mult scrima

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 12 octombrie 2022

14 Oct 2022 1808

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 13 mai 2019

14 May 2019 3146

Sportul constănţean, în doliu. A murit un om care a sprijinit mult scrima

01 Apr 2019 3029

„Take, Ianke şi Cadîr” la Casa de Cultură a Sindicatelor

02 Mar 2015 2104