Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Viti Viticola Murfatlar va cumpăra pesticide de la o firmă din Fundulea (document)


Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Viti Viticola Murfatlar a atribuit un contract, în urma unei achiziții publice, pentru furnizare de pesticide.
Atribuirea a avut loc la data de 23 aprilie 2020. Obiectul contractului constă în furnizarea de pesticide necesare pentru combaterea buruienilor, bolilor și dăunatorilor specifici viței de vie.
Valoarea finală a achiziției este de 294.848,79 lei. Firma câștigătoare este Prosementi SRL.

Societatea Prosementi SRL a fost înființată în anul 2009, având sediul social în localitatea Fundulea, oraș Fundulea, pe strada Alexandru Odobescu. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, valoarea unei părți sociale este de 10 lei.

Asociați în firmă sunt Adrian Poșcaș, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 90% și Doina Maria Poșcaș, cu o cotă de participare de 10%. Administratorul firmei este Adrian Poșcaș.
Activitatea principală a societății este „ Comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat”. În 2019, firma a avut un număr de 6 salariați, cu un profit de 356.721 lei, la o cifr de afaceri de 10.052.557 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou contract semnat între Staţiunea de Cercetare Dezvoltare Viti-Viticolă Murfatlar şi Triago Trading SRL (document)

28 Sep 2019 1887