Unify Co. Ltd a bătut palma cu CNE Cernavodă. Ce servicii va oferi firma (document)

Societatea Națională Nuclearelectrica SA a semnat cu Unify Co. Ltd SRL, care și-a adjudecat contractul „Servicii de menținere a condiției materiale în spațiile administrative ale CNE Cernavodă - pentru o perioadă de 4 luni“. Valoarea contractului atribuit este de 387.610,3 lei.
 
Contractul presupune prestarea serviciilor de menținere a condiției materiale în spațiile administrative ale CNE Cernavodă, având ca obiect următoarele activități (curățenie birouri-holuri, aspirat/spălat pardoseli, colectare deșeuri și transportul la centrele satelit de colectare, pe categorii); curățenie și igienizare grupuri sanitare (gresie, faianță, obiecte sanitare, colectare deșeuri); asigurare pubele cu capac pentru colectare selectivă deșeuri, în birouri, holuri, grupuri sanitare; colectare/gestionare a deșeurilor neradioactive (deșeuri de tip menajer/hârtie/metal/ (doze) / plastic/sticlă menajeră).

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante, responsabile de atribuirea procedurii, sunt: Dan Bigu - director CNE Cernavodă, Adrian Mihai - director de producție, Titina Holobiuc - director economic CNE Cernavodă, Georgeta Ionescu - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Carmen Frunză - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Milica Răduță - consilier juridic, Dana Lavinia Vladu Dinu - consilier juridic, Mariana Laslau - grup evaluare cost, Horațiu Ionescu - inginer-șef Departament Planificare Strategică și Achiziții, Florin Georgescu - șef Serviciul Achiziții Produse, înlocuitor de drept inginer-șef DPSA, Mihaela Hada - șef SCM, înlocuitor de drept inginer-șef DPSA, Cristian Ion Predescu - șef SPS, înlocuitor de drept inginer-șef DPSA, Ileana Tiron - șef Serviciu Achiziții Servicii și Lucrări, Daniel Elian Mircea - inginer specialist, înlocuitor de drept șef SASL. Persoanele care au întocmit/avizat/aprobat caietul de sarcini sunt: Daniela Monea - inginer operare CNE, Cornelia Căpităneanu - șef Secție Atelierul Întreținere Generală 2, Valeria Zaharia - șef Birou Tehnic Suport Întreținere și Reparații, Emil Postole - șef Secție Servicii Generale. 

Unify Co. Ltd SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înființată în anul 992, firma are sediul social în Cernavodă. Capitalul social subscris, de 300.000 de lei, integral vărsat, este compus din 30.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Călin Șerban este asociat unic și administrator al firmei, care se ocupă de lucrări de pardosire şi placare a pereţilor.
 
În anul fiscal 2015, societatea a avut 220 de salariați, o cifră de afaceri de 1.5613.759 de lei și un profit de 434.796 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu 204 salariați a înregistrat o cifră de afaceri de 15.943.808 lei și un profit de 548.640 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 236 de salariaţi, cifră de afaceri de 1.5745.740 de lei și profit de 188.055 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consilierul local din Medgidia Samir Menan, proces la Constanța cu Agenția Națională de Integritate (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 406

Un nou contract a fost încheiat între CNE Cernavodă şi Unify Co LTD SRL (document)

13 Feb 2019 3267

Nuclearelectrica SA a atribuit contractul de servicii de curăţenie către Unify Co Ltd SRL (document)

24 Nov 2016 1828

Unify Co Ltd SRL face curățenie în Nuclearelectrica SA (document)

25 Apr 2016 4752