Universitatea Maritimă din Constanța achiziționează stand de testat motoare termice (DOCUMENT)

  • Contractul are data 28 decembrie 2022, valoarea este de 615.720 lei, iar ofertant câștigător este firma Watt Distributor SRL.Universitatea Maritimă din Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit, prin anunț de atribuire la anunț de participare, contractul „Dotări laborator multifuncțional - stand de testat motoare termice“.

Contractul are data 28 decembrie 2022, valoarea este de 615.720 lei, iar ofertant câștigător este firma Watt Distributor SRL.


După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de „Dotarea cu un Stand de testare motoare termice, precum și punerea în funcțiune, testarea / inspecția inițială după punerea în funcțiune a standului și instruirea personalului utilizator, a investiției «Extindere, reabilitare, modernizare și echipare infrastructură educațională universitară Corp B - Baza Nautică (sediu lac Mamaia), str. Cuarțului nr. 2, Constanța». Achiziționarea echipamentului / standului este necesară pentru a crea studenților un mediu educațional corespunzător, cu o baza materială modernă, prin îmbunătățirea sistemului de învățământ și adaptarea la normele și standardele europene, în vederea pregătirii specialiștilor necesari activităților de transport maritim“.


Potrivit sursei citate, achiziția oferă posibilitatea de instruire teoretică și practică în domeniul motoarelor termice și este suport pentru activitatea de laborator la nouă materii de specialitate de la domeniul de licentă și masterat și asigură baza materială pentru activitatea de cercetare realizată în cadrul Școli doctorale și nu numai. El contribuie la realizarea curriculei pentru materiile de specialitate la specializările de Electromecanică navală și Ingineria și protecția mediului în industrie dezvoltate în Universitatea Maritimă din Constanța.
 

Despre Watt Distributor SRL

Potrivit Confidas, platformă consultată vineri, 13 ianuarie a.c., societatea Watt Distributor SRL a fost înființată în anul 1998, are adresa la Craiova, în județul Dolj, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente“.

Conform sursei citate, în 2021 Watt Distributor SRL a avut o cifră de afaceri de 12.380.265 lei, un profit net de 2.699.126 lei și zece angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 16.722.072 lei, un profit net de 3.164.933 lei și același număr de angajați.


Potrivit Confidas, asociați în firmă, cu câte 50%, sunt Crina - Cătălina - Florentina Popescu și Adrian Popescu, ambii îndeplinind și calitatea de administratori. Ambii au fost și în firmele, în prezent radiate, Labor Nova SRL Dolj și Polimax SRL.

Confidas informează și că firma Watt Distributor SRL a încheiat 843 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 34.094.831,15 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Universitatea Maritimă din Constanța, numărându-se și Administrația Bazinală de Apă Someș Tisa, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, Autoritatea Națională Fitosanitară, Direcția de Sănătate Publică Alba, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Brăila, Hofigal Export Import SA, Institutul de Biochimie al Academiei Române, Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală sau Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

Contract atribuit de Universitatea Maritimă Constanța. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Universitatea Maritimă Constanța a încheiat un contract cu o firmă administrată de Augustin-Constantin Oancea (DOCUMENT)

05 Jun 2023 618

Universitatea Maritimă din Constanța, contract de peste 250.000 de euro cu o companie străină (DOCUMENT)

11 May 2023 827

Universitatea Maritimă Constanța achiziționează piese de mobilier (DOCUMENT)

21 Apr 2023 680

Universitatea Maritimă Constanța, la un eveniment internațional de securitate cibernetică, organizat de Ministerul Afacerilor Externe

23 Mar 2023 871

Armeanul născut la Constanța, Garabet Kumbetlian ar fi împlinit 87 de ani. A rămas în istorie ca o personalitate a ingineriei

11 Mar 2023 1689

Universitatea Maritimă din Constanța, contract cu o firmă din capitală, în cadrul proiectului „CYMAROP“ (DOCUMENT)

09 Feb 2023 1006

UMC cumpără servicii de editare pentru publicația Tomisul Cultural. Care este valoarea achiziției

03 Feb 2023 946

UPDATE. Studenții s-au opus O fuziune între Universitatea Maritimă Constanța și Universitatea Politehnica din București nu va avea loc

16 Nov 2022 3554

Ce avere și interese are directorul general al Autorității Navale Române, Cosmin Laurențiu Dumitrache (DOCUMENTE)

30 Sep 2022 2836

Dosarul privind trecerea Complexului Sportiv “Hidrotehnica” din administrarea UMC în cea a Consiliului Local Constanța va fi rejudecat

24 Sep 2022 1393

Black Sea Services, licitație câștigată la Universitatea Maritimă din Constanța

14 Sep 2022 1712

Miza este baza Hidrotehnica. Universitatea Maritimă din Constanța uzitează de toate căile de atac în cadrul procesului deschis Consiliului Local Constanța

08 Aug 2022 1758

Universitatea Maritimă din Constanța a dat startul înscrierilor pentru sesiunea de toamnă a admiterii. Până la ce dată se depun dosarele

21 Jul 2022 1168

Universitatea Maritimă din Constanța angajează consilier juridic. Cine poate participa la concurs

12 Jul 2022 1354

Conferința Internațională Cyber ETEE la Universitatea Maritimă din Constanța

12 Jul 2022 1003