UPDATE. Cumpărări directe Constanța Grup Pro Vet SRL se va ocupa de ridicarea animalelor fără stăpân în Eforie. Contract, în valoare de 50.000 de lei (DOCUMENTE)

  • Grup Pro Vet SRL a semnat cu Primăria orașului Eforie.
  • Firma a obținut contractul privind prestarea serviciilor de ridicare a animalelor fără stăpân.
  • Atribuirea s-a făcut pe data de 29 martie 2024.
  • Valoarea acestuia este de 50.000 de lei.

Primăria orașului Eforie a atribuit contractul privind prestarea serviciilor de ridicare a animalelor fără stăpân societății Grup Pro Vet SRL.

Valoarea contractului acestuia este de 50.000 de lei.

„În 2023 România s-a confruntat cu o mare problem- refreritoare la rata abandonului animaleleor pe stradă și în zonele limitrofe localităților, din cauza unei mari doze de iresposabilitate din partea cetățenilor și totodată lipsa de informare si oferirea unei alternative, problema ce va persista și va exista multi ani de acum încolo dacă nu vom lua măsuri“, au transmis reprezentanții primăriei Eforie.

UPDATE: Licitația din data de 29 marttie 2024 a fost anulată din cauza condițiilor neacceptate la temen. Ulterior, pe data de 8 aprilie 2024, procedura publică a fosr reluată, iar contractul a fost atribuit societății Grup Pro Vet SRL.


 

Despre Grup Pro Vet SRL



Înființată în anul 2023, firma are sediul social pe bulevardul Mamaia, nr. 507, Sc. C, Et. 3 din Constanța. Marius Patachia  este asociat cu 99% din capitalul social, iar Stelică Pocora  este asociat cu 1% din capitalul social. Stelică Pocora este administratorul firmei.

Potrivit termene.ro, Pocora Stelică mai este asociat în: Milopet Shop SRL, Felina Vet SRL, Cabinet Veterinar Optim Sia Vet SRL, Sias Medvet SRL, Royal Vet Project SRL, WDR Vet Project SRL,  Wdr Vet Grup SRL și MXR VET SRL.

Societatea a obținut, prin negociere directă, 3 contracte de la autorități publice locale din Constanța: de la Primăria Eforie și de la Primăria Ion Corvin.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 
De asemenea în secțiunea Documente puteți consulta lista contractelor obținute, prin negociere directă,  de firmă de la autorități publice locale din județul Constanța.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

Citește și:

Licitații Constanța: Școala Gimnazială din satul Culmea, reabilitată de Leader Construct SRL. Primăria Ovidiu va achita peste 3 milioane de lei (DOCUMENTE)
 
Primăria comunei Costinești, județul Constanța dotează cu mobilier și materiale didactice Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“ (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.