Comunicat de presa - Concert inedit in Bucuresti Muzica metal contopita cu muzica … clasica

Concert inedit în Bucureşti: Muzică metal contopită cu muzică … clasică
           
Trupa Kratos va concerta pentru prima dată alături de Cvintetul “Bella Musica”, pentru a marca lansarea albumului “Arlechino”, semnat de celebra trupă românească de dark metal. Concertul va avea loc vineri, 6 mai 2016, în Club Fabrica din Bucureşti şi va fi unic în România, deoarece va combina două stiluri de muzică total diferite, muzica metal şi cea clasică.
            Organizatorii au scos deja biletele la vânzare, preţul unui bilet fiind de 20 de lei şi pot fi achiziţionate de la agenţiile TUI, Librăria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor, reţeaua IQBox, Perfect Tour, magazinul Senia, magazinele Uman sau de pe Internet, pe http://www.bilet.ro/event.php?id=7499 sau https://www.iabilet.ro/bilete-concert-de-lansare-al-noului-album-kratos-alaturi-de-cvintetul-bella-musica-25117/.
            Formată în toamna anului 1996 de Daniel Dron, trupa Kratos a fost inclusă în genul gothic metal, fapt care a atras atenția ascultătorilor de muzică rock şi metal din țară, după ce a câştigat numeroase premii la festivaluri de gen din România.
            De cealaltă parte, Cvintetul „Bella Musica” împărtăşeşte aceeaşi pasiune pentru muzică, de la preclasic la contemporan, abordând lucrări ale unor compozitori celebri, precum: Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven, Antonin Dvorak, Bela Bartok, George Enescu. “Bella Musica” are în repertoriu de asemenea și muzică de Jazz, pop rock și muzică de film. În anul 2008, în cadrul Summit-ului NATO, Cvintetul “Bella Musica” a reprezentat România la Budapesta, printr-un recital din repertoriul românesc.
 
Parteneri: Asociatia ESCU, Sfera Décor, Plus Communication, RTV, ROCK FM
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.