Guvernul RomânieiSemnarea contractului de lucrări pentru Lotul 3 din Tronsonul Ploiești-Buzău

21.11.2023
 
ANUNȚ PENTRU PRESĂ
 
 
Premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, vor verifica mâine, 22 noiembrie, stadiul lucrărilor la obiectivul de investiții Autostrada A7, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, și vor participa la semnarea contractului de lucrări pentru Lotul 3 din Tronsonul Ploiești-Buzău, aferent acestei investiții.
Semnarea contractului de lucrări pentru Lotul 3 din Tronsonul Ploiești-Buzău va avea loc începând cu ora 10:45 la sediul Consiliului Județean Buzău și va fi urmată de o conferință de presă.
Conferința de presă va fi transmisă LIVE pe conturile de Facebook și Youtube ale Guvernului și pe canalul unic de distribuție al Palatului Victoria.
 
 
Biroul de Presă
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Premierul României, Marcel Ciolacu „Încurajez autoritățile locale să acceseze fondurile puse la dispoziție pentru eficientizarea sistemelor centralizate de alimentare cu energie termică”

24 Aug 2023 741

Guvernul RomânieiMarcel Ciolacu-Încurajez autoritățile locale să acceseze fondurile puse la dispoziție

24 Aug 2023 503

UPDATE Romgaz semnează contractul prin care va prelua participația Exxon în proiectul Neptun Deep (VIDEO)

03 May 2022 1790

Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, va semna Contractul de finanțare cu Banca Europeană de Investiții pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Iași

25 Mar 2021 1821