Administrația Porturilor Maritime SA solicită insolvența Vandor Industry SRL!

 
 
 
  • Vandor Industry SRL are sediul social în incinta Port Dana 53, Constanța, se ocupă de fabricarea echipamentelor de ridicat și manipulat, și este controlată de GVC Investment Company LTD, cu 80%, din Cipru, și de Trușcă Mihai Cătălin, cu 20 %.
  • Vandor Industry SRL este administrată, potrivit Termene.ro, de Bratu Mihai Dumitru. Acesta mai administrează mai multe firme din Grup Servicii Petroliere / Gabriel Valentin Comănescu.
 
 
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA solicită insolvența societății comerciale Vandor Industry SRL!
 
Dosarul 4684/118/2023 se află pe rolul Secţia a II-a civilă de la Tribunalul Constanța și are ca obiect „deschiderea procedurii la cererea creditorului“.

Conform portalului instanțelor de judecatră, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA are calitatea de creditor, iar Vandor Industry SRL este debitor.
 
Până în prezent nu a fost stabilit un prim termen.


 
Potrivit Termene.ro, Vandor Industry SRL are sediul social în incinta Port Dana 53, Constanța, se ocupă de fabricarea echipamentelor de ridicat și manipulat, și este controlată de GVC Investment Company LTD, cu 80%, din Cipru, și de Trușcă Mihai Cătălin, cu 20 %.

 
Vandor Industry SRL este administrată, potrivit Termene.ro, de Bratu Mihai Dumitru. Acesta mai administrează mai multe firme din Grup Servicii Petroliere / Gabriel Valentin Comănescu.
 

Tot potrivit Termene.ro, Trușcă Mihai Cătălin mai apare în V&V Maritime SRL.
 
Gvc Investment Company LTD apare în Upetrom Engineering SRL, potrivit Termene.ro.  
 
Bratu Mihai Dumitru administrează, potrivit Termene.ro, Grup Servicii Petroliere SA, Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Green County SRL, Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, Redivivus Green Farm SRL, Gino-Impex SRL, Blue Wings SRL, GVC Drilling SRL.
 
Bratu Mihai Dumitru este asociat, potrivit Termene.ro, în Tehnoconstruct Marine Operations SRL și în Upetrom 1 Mai Manufacturing SRL, apare ca asociat și administrator în GSP Shipmanagement SRL și ca asociat în Industria Mundum SRL.
 
Cu mai multe contracte publice, pierderea netă declarată de Vandor Industry SRL pentru anul 2022 a fost de 186.597 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
THR Marea Neagră SA nu va intra în insolvență!
 
Balkan Building Development SRL, din Constanța, a intrat în insovlență!
 
Oficial!
Pescăria Populară, din Năvodari, a intrat în faliment!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.