Air-Company SRL solicită intrarea în insolvență a Tomis Agregate SRL!

 
 
  • Air-Company SRL are sediul în Năvodari, județul Constanța, iar ca asociații apar Airinei Marian și Dabija Liliana, fiecare deținând câte 50% din capital.  
  • Tomis Agregate SRL a fost fondată în luna decembrie a anului 2003, se ocupă de extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, extracția pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei, are sediul în Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, are punct de lucru în Ovidiu, pe strada Gării, iar Iordache Tudora apare ca asociat unic.
  • Mocanu Andreea-Loredana apare ca administrator. Mocanu Andreea-Loredana mai apare în Agregate Sitorman SRL.
 
 
SC Air-Company SRL cu sediul ales la av. Stroe Sorin Ştefan solicită intrarea în insolvență a companiei Tomis Agregate SRL (companie ce lucrează cariera Sitorman)!  
 
Conform portalului instanțelor de judecată, Air-Company SRL a fost concretizată sub forma dosarului 1265/118/2024, înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța.
 
Primul termen a fost stabilit pentru data de 9 aprilie 2024.
 
Despre Air-Company SRL
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 6 martie 2024, SC Air-Company SRL a fost fondată în luna septembrie a anului 1998, s eocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, are sediul pe strada Albinelor, din Năvodari, județul Constanța, iar ca asociații apar Airinei Marian și Dabija Liliana, fiecare deținând câte 50% din capital.  
 
Ca administrator apare Airinei Marian, potrivit Termene.ro.
 
Dabija Liliana și Airinei Marian mai apar în AML International 1589 SRL.

 
Pentru anul 2022, Air-Company SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 121.277 de lei și un profit net de 38.737 de lei.
 

Despre Tomis Agregate SRL
 
Tomis Agregate SRL a fost fondată în luna decembrie a anului 2003, se ocupă de extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, extracția pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei, are sediul în Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, are punct de lucru în Ovidiu, pe strada Gării, iar Iordache Tudora apare ca asociat unic.
 
Mocanu Andreea-Loredana apare ca administrator. Mocanu Andreea-Loredana mai apare în Agregate Sitorman SRL.
 
Tomis Agregate SRL are încheiat mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se numără: Termica Distribuție Năvodari SRL, Comuna Istria, Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02145 Constanța, Ministerul Apărării - Unitatea Militară 01556 Mangalia, Orașul Năvodari și comuna Mihail Kogălniceanu.
 
Pentru anul 2022, Tomis Agregate SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 9.274.898 de lei și un profit net de 264.591 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
RAJDP Constanța cumpără agregate naturale pentru producerea de mixturi asfaltice
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Supervizor.ro NEWS TELEVISION (ROMANIA). insolvenţă ciudată la unul dintre asociaţii B1 TV CHANNEL SRL

16 Oct 2015 1664