Building Draft Pro SRL, din Cernavodă, cu mai multe contracte publice, cere să intre în insolvență

  • SC Building Draft Pro SRL a fost fondată în iunie 2018, se ocupă de activități de arhitectură, are sediul social pe strada Energiei, din Cernavodă, județul Constanța, și este controlată de Alexandru Firsa, asociat unic și administrator.
  • Firma are încheiate mai multe ccontracte publice, iar printre autoritățile contractante se află Comuna Mircea Vodă, Comuna Deleni și Comuna Castelu (Consiliul Local Castelu).

Societatea comercială Building Draft Pro SRL, din Cernavodă, județul Constanța, cu mai multe contracte publice, cere să intre în insolvență!

Cererea Building Draft Pro SRL a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța, dosar 7657/118/2023.

Conform portalului instanțelor de judecată, primul termen a fost stabilit pentru data de 13 noiembrie 2023.

Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 10 octombrie 2023, SC Building Draft Pro SRL a fost fondată în iunie 2018, se ocupă de activități de arhitectură, are sediul social pe strada Energiei, din Cernavodă, județul Constanța, și este controlată de Alexandru Firsa, asociat unic și administrator.

Firma are încheiate mai multe ccontracte publice, iar printre autoritățile contractante se află Comuna Mircea Vodă, Comuna Deleni și Comuna Castelu (Consiliul Local Castelu).

Pentru anul 2022, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 37.334 de lei, și o pierdere netă de 47.761 de lei.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

O firmă din Cernavodă vrea să construiască o hală la Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă din Cernavodă vrea să construiască o hală la Constanța

02 Feb 2023 1110