Cazul City Insurance SA Judecătorii suspendă procesul în care se solicită atragerea răspunderii pentru situația financiară a companiei

 
 
  • Vorbim despre dosarul privind cel mai mare faliment din istoria recentă a României!
 
Tribunalul București a suspendat procesul în care CITR Filiala Cluj SPRL, lichidator judiciar al City Insurance SA - liderul asigurărilor generale din România, solicită atragerea răspunderii pentru situația financiară a companiei.
 
Este vorba despre dosarul 27011/3/2021/a111 cu obiect atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă (art. 169 Legea 85/2014), cauză în care CITR Filiala Cluj SPRL lichidator judiciar al Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance SA are calitatea de reclamant.
 
Pe lista pârâților se află, conform portalului instanțelor de judecată: Dan Odobescu, Vivendi International SRL, Papanikolaou Epameinondas, Hans-Willi Schroiff, Max Walter Rossler, Cristian Pascale, Arampova Aelita, Spyridon-Stavros Mavrogalos Fotis, Woodthorpe Browne Robert, Harold Jochen Bodo, Renato Szilagyi, Barbu Mircea Buzera și Nicolae Musat.     
 
Decizia poate fi atacată cu recurs pe toata durata suspendării.
 
Cazul privind falimentul City Insurance SA se află pe rolul Tribunalului București, noul termen fiind stabilit pentru data de 5 iunie 2024.
 
 Asociații City Insurance SA sunt, potrivit Termene.ro, Vivendi International SRL, cu 85.54297%, Musat Nicolae, cu 9.17472 %, dar și o Listă de Acționari (7 pers fizice și 51 pers juridice) cu 5.28 %.
 
Ca administrator special apare Papanikolaou Epameinondas.
 

Vivendi International SRL este controlată de Solexim Sarl, din Elveția.
 
În trecut, Vivendi International SRL a fost controlată de Dan Odobescu (asociat unic), cumnatul fostului premier Adrian Năstase.

 
City Insurance SA, liderul asigurărilor generale din România, a intrat în faliment prin Hotărârea intermediară nr. 507/2022, din data de 09.02.2022, a Tribunalului București.
 
Foto cu rol ilustrativ.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Retrospectiva insolvențelor la Constanța! Cele mai importante decizii ale anului 2023
 
Insolvențe Constanța
ANCOM (prezidată de Valeriu Zgonea, fost lider PSD), este interesată să cumpere bunurile RADIONAV SA!


Se cere insolvența SNH Gold Imperial SRL, controlată de Stere Halep, tatăl Simonei Halep

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Falimentul City Insurance SA, amânat pentru la anul!

20 Dec 2023 1101

Creditorii City Insurance SA, convocați în Adunare Generală! Cel mai mare faliment din istoria recentă a României

31 Aug 2023 1300

Cazul Cazul City Insurance - cel mai mare faliment din istoria recentă a României! Procesul pentru atragerea răspunderii, amânat

08 May 2023 2149