D.P. Flower Petal SRL, din Constanța, cere să intre în insolvență!


 
  • Ce înseamnă insolvența?  Potrivit platformei Termene.ro, conform definiției oferite de articolul 5 din Legea nr. 85/2014, „insolvența este acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizează prin insuficiența fondurilor bănești disponibile pentru plata datoriilor certe, lichide și exigibile”.
  • Conform aceluiași articol de lege „insolvența debitorului se prezumă atunci când acesta, după 60 de zile de la scadență, nu a plătit datoria sa față de creditor; prezumția este relativă” și „insolvența este iminentă atunci când se dovedește că debitorul nu va putea plăti la scadență datoriile exigibile angajate, cu fondurile bănești disponibile la data scadenței”.

Societatea comercială D.P. Flower Petal SRL, cu sediul social în Constanța, cere să intre în insolvență!
 
Solicitarea firmei a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța, dosar 462/118/2024

Până în prezent, după cum se arată și pe portalul instanțelor de judecată, nu a fost fixat un prim termen de judecată.
 
Conform Termene.ro, platformă consultată la data de 24 ianuarie 2024, SC D.P. Flower Petal SRL este inactivă fiscal, se ocupă de transporturi maritime și costiere de pasageri, are sediul pe strada Celulozei, din municipiul Constanța, județul Constanța, are punct de punct de lucru în Galați, iar Pedalino Diego apare ca asociat unic și administrator.
 
Pentru anul 2015, SC D.P. Flower Petal SRL a declarat o cifră de afaceri netăde 726.474 de lei și o pierdere netă de 482.409 de lei.
 
Ce înseamnă insolvența?
 
Potrivit platformei Termene.ro, conform definiției oferite de articolul 5 din Legea nr. 85/2014, „insolvența este acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizează prin insuficiența fondurilor bănești disponibile pentru plata datoriilor certe, lichide și exigibile”.
 

Conform aceluiași articol de lege „insolvența debitorului se prezumă atunci când acesta, după 60 de zile de la scadență, nu a plătit datoria sa față de creditor; prezumția este relativă” și „insolvența este iminentă atunci când se dovedește că debitorul nu va putea plăti la scadență datoriile exigibile angajate, cu fondurile bănești disponibile la data scadenței”.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Se cere insolvența Corona Crewing SRL, din Constanța, administrată de Comănescu Gabriel Valentin
 
Se cere insolvența mănăstirii Codru, din Episcopia Tulcii! S-a fixat primul termen în apel

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.