Delta Force Construction SRL ar putea intra în insolvență! Legături cu Sofra Turkish Restaurant și cu Costică Zelca, de la Stop SRL!

 
 
  • Asociații Delta Force Construction SRL sunt Tarakci Binali, Ioniță David și Sogancioglu Baki.
  • Tarakci Binali are calitatea de asociat în Ruby Fish Restaurant SRL și în Sofra Turkish Restaurant SRL și este asociat și administrator în Romfish Marina SRL.
  • Acționat majoritar al Romfish Marina SRL este omul de afaceri Costică Zelca, de la Stop SRL.  
 
Societatea comercială Delta Force Construction SRL ar putea intra în insolvență! În acest sens, pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul 4338/118/2023, cu obiect cererea debitorului (art.66 alin.10 din Legea nr.85/2014), cauză în care Delta Force Construction SRL are calitatea de debitor.
 
Primul termen a fost stabilit pentru data de 12 iulie 2023.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 21 iulie 2023, SC Delta Force Construction SRL a fost fondată în 2021, se ocupă de lucrări de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, și îi are ca asociați pe Tarakci Binali, cu 33.34 %, din Turcia, pe Ioniță David, cu 33.33%, din Constanța, și pe Sogancioglu Baki, tot cu 33.33%, tot din Turcia.
 
Ca administratori apar Sogancioglu Baki și Tarakci Binali.
 
David Ioniță mai apare ca asociat în Peisagistica Shri Garden SRL, și asociat /administrator în Pro Solution Grup Development SRL și în Traditional Garage SRL, din Constanța.
 
Tarakci Binali are calitatea de asociat în Ruby Fish Restaurant SRL, asociat și administrator în Romfish Marina SRL și asociat în Sofra Turkish Restaurant SRL.
 
În trecut, Tarakci Binali a figurat în Alplast Euro SRL, Corsa Imobiliare SRL, Euro Metal International SRL, Mirror Grill SRL și în Corsa Company SRL, toate din Constanța, radiate.
 

Potrivit Termene.ro, pentru anul 2022, Delta Force Construction SRL a raportat o pierdere de 1.930.711 de lei.
 
Sofra Turkish Restaurant

 
SC Sofra Turkish Restaurant SRL are sediul social pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din Constanța, se ocupă de restaurante, a fost fondată în 2020 și este controlată de asociații Tarakci Binali, cu 34%, Kömürcü Kamil și Tas Omer, fiecare cu câte 33%.
 
Administratorul firmei Sofra Turkish Restaurant este, potrivit Termene.ro, Kömürcü Kamil.
 
Profitul net declarat de Sofra Turkish Restaurant SRL pentru 2022 a fost de 2.798.629 de lei.
 
Romfish Marina - Costică Zelca și Daniel Perifan
 
SC Romfish Marina SRL, fondată în 2011, se ocupă de pescuitul maritim, are sediul pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, și îi are ca asociați pe Costică Zelca, cu 50%, pe Perifan Daniel, ginere lui Zelca, și pe Tarakci Binali, fiecare deținând câte 25%.
 
Romfish Marina SRL este administrată de Tarakci Binali.
 
Profitul net declarat de Romfish Marina SRL pentru 2022 a fost de 103.151 de lei.
 
Costică Zelca este acționar majoritar al celebrei SC Stop SRL, companie înființată în 1993, cu sediul social în Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.
 
Daniel Perifan are calitatea de asociat și administrator al GMD Business Center SRL, din Constanta și de asociat în Perryland Farm SRL.
 
Despre Traditional Garage SRL
 
Traditional Garage SRL, fondată în 2022, are sediul social pe strada Călugareni, din Constanța, se ocupă de restaurante, are punct de lucru temporar pe strada Rubinului, și îi are ca asociați pe Cotan Sofia Marinela, cu 34%, Culețu Ștefan și Ionita David, fiecare cu câte 33%.
 
Traditional Garage SRL este administrată de Culețu Ștefan și de Ionita David.
 
Pro Solution Grup Development SRL
 
Pro Solution Grup Development SRL are sediul social pe bulevardul Elisabeta, a fost fondată în 2022, se ocupă de lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale și este controlată de Ionita David, asociat unic și administrator.
 
Peisagistica Shri Garden SRL
 
Peisagistica Shri Garden SRL - fondată în 2018 - se ocupă de activități de intretinere peisagistica, are sediul tot pe bulevardul Elisabeta, asociații fiind Ionita David și Ionita Sergiu, fiecare deținând câte 50%.
 
Peisagistica Shri Garden SRL are, potrivit Termene.ro, un contract public - cu Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila“, pentru care a prestat lucrari de arhitectura peisagistica a spatiilor verzi, în valoare de 403.468,75 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Asociat nou în firma Sofra Turkish Restaurant Constanța
 
Stop SRL, firma familiei Zelca, supraetajează un bloc de la 1 la 8 etaje în zona Summerland
 
Costică Zelca de la Stop SRL supraetajează o clădire de la Hotel Oxford. Ce va amenaja?
 
Blocuri de 10 și 12 etaje, în municipiul Constanța, ridicate de Alezzi Beach Resort SRL
 
Modificări în firma Peisagistica Shri Garden SRL. Cine a fost cooptat în firmă și cine s-a retras
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Încă o firmă din Constanța a intrat în insolvență - Delta Force Construction SRL!

12 Jul 2023 1405