Expert Chim Consum SRL, cu mai multe contracte publice, cere să intre în insolvență!

 
 
  • Expert Chim Consum SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se numără unități militare, SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei“ și Penitenciar Spital București Jilava, conform Termene.ro.
 
 
Societatea comercială Expert Chim Consum SRL, cu sediul în Cumpăna, județul Constanța, cu mai multe contracte publice, cere să intre în insolvență! Dosarul - 2398/118/2024 - a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanţa, cu obiect: cererea debitorului (art.66 alin.10 din Legea nr.85/2014), cauză în care Expert Chim Consum SRL are calitatea de debitor.
 
Nu a fost fixat, pentru moment, un prim termen de judecată.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 9 aprilie 2024, Expert Chim Consum SRL se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare, are sediul în Cumpăna, iar ca asociat unic și administrator apare Dragu Dorin Iulian.
 
Pentru anul 2022, Expert Chim Consum SRL (cu 21 de angajați) a declarat o cifră de afaceri netă de 9.914.194 de lei și un profit net de 294.530.
 
Conform Termene.ro, Expert Chim Consum SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se numără unități militare, SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei“ și Penitenciar Spital București Jilava.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Habitat și Ambient SA
Cea mai importantă companie din Dosarul Retrocedărilor din Constanța a intrat în faliment! Averea sigilată (DOCUMENTE)

 
Constanța
Trei persoane fizice cer insolvența Dobrogea Media SRL (DobrogeaTV)!

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.