Finanţele Publice din Constanţa cer insolvența Alexe's Grand Imperial Ballroom SRL!

 
 
  • Alexe's Grand Imperial Ballroom SRL a fost fondată în 2019 se ocupă de „restaurante“, are sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, iar Alexe Maria, apare ca asociat unic și administrator.
  • Alexe Maria mai apare în Alexe's Construct Armat SRL, Aqualex Alfa SRL, Gbr Service Performance SRL, Aqualex Beta SRL și în Alexes Rocredit SRL.
  • Pentru anul 2021, cu un angajat, SC Alexe's Grand Imperial Ballroom SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 670.379 de lei și o pierdere netă de 223.893 de lei.
 
Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa solicită intrarea în insolvență a societății comerciale Alexe's Grand Imperial Ballroom SRL, cu sediul pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța.
 
Cererea Finanţelor Publice din Constanţa a fost înregistrată pe rolul Secţia a II-a civilă din Tribunalul Constanța (1908/118/2024), în materie Faliment și cu obiect „deschiderea procedurii la cererea creditorului“.  
 
Primul termen a fost stabilit pentru data de 17 iunie 2024.
 
Conform Termene.ro, platformă consultată la data de 24 martie 2024, SC Alexe's Grand Imperial Ballroom SRL a fost fondată în 2019 se ocupă de „restaurante“, are sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, iar Alexe Maria, apare ca asociat unic și administrator.  
 
Alexe Maria mai apare în Alexe's Construct Armat SRL, Aqualex Alfa SRL, Gbr Service Performance SRL, Aqualex Beta SRL și în Alexes Rocredit SRL.
 
Pentru anul 2021, cu un angajat, SC Alexe's Grand Imperial Ballroom SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 670.379 de lei și o pierdere netă de 223.893 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și 
 
KK Innocons KFT, din Ungaria, cere insolvența LTA Mondial SRL, din Constanța, controlată de Liuță Adam

 SPIT Constanța cere insolvența Balcan Logistic SA! Firma, parte responsabilă civilmente într-un dosar DIICOT cu un presupus prejudiciu de 180 de milioane de euro
 
Metal Construct SRL, controlată de Surghie Valentin Mihai, fost consilier local, vizată de o cerere de insolvență
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.