Insolvențe Constanța Crashandsport SRL, firmă cu mai multe contracte publice, cere să intre în insolvență

 
 
 
  • În trecut, Crashandsport SRL a încheiat mai multe contracte publice, iar printre autoritățile publice se află Unitatea Militară 02133, Direcția Hidrografică Maritimă (pentru care a livra steaguri), Comuna Peștera (Consiliul Local Pestera), care a cumpărat articole de îmbrăcăminte, Politia Locala Municipiul Medgidia - ecusoane textile, tricouri polo, pantaloni, șepci și hanorace, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța (echipament de poliție), Spitalul Municipal Medgidia (haine sau ponchouri de protecție, îmbrăcăminte specială, dar și Direcția Generală de Asistență Socială și Protectța Copilului Constanța.
 
 
Societatea comercială Crashandsport SRL - cu sediul social pe Semanătorilor, din Valu lui Traian, județul Constanța, solicită să intre în insolvență!
 
Cererea se află pe rolul Tribunalului Constanța - dosar 6376/118/2023.
 
Primul termen a fost stabilit pentru data de 21 septembrie 2023. 
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 19 septembrie 2023, SC Crashandsport SRL se ocupă de comerțul cu ridicata al îmbrăcămintei și încălțămintei și este controlată de asociații Popescu Daniel și Popescu Gabriela, fiecare deținând câte 50%.
 
Popescu Daniel apare ca administrator.
 
Tot conform Termene, Popescu Daniel mai apare în Centrul de Broderie SRL, iar Popescu Gabriela în New Cristal Vision SRL.
 

În trecut, Crashandsport SRL a încheiat mai multe contracte publice, iar printre autoritățile publice se află Unitatea Militară 02133, Direcția Hidrografică Maritimă (pentru care a livra steaguri), Comuna Peștera (Consiliul Local Pestera), care a cumpărat articole de îmbrăcăminte, Politia Locala Municipiul Medgidia - ecusoane textile, tricouri polo, pantaloni, șepci și hanorace, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța (echipament de poliție), Spitalul Municipal Medgidia (haine sau ponchouri de protecție, îmbrăcăminte specială, dar și Direcția Generală de Asistență Socială și Protectța Copilului Constanța.
 
Cu un salariat, firma a declarat pentru 2022 o cifră de afaceri netă de 46.350 de lei, și o pierdere netă de 9.763 de lei.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Se cere insolvența Grup Servicii Petroliere Shipyard!
 
Este oficial!
Fundaţia Fantasio, fondată de CJC și Consiliul Local Constanța, a intrat în faliment!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.