Insolvențe Constanța Full Holiday Tour SRL, firma fostului consilier local Papuc, a intrat în insolvență! (MINUTĂ)

 
 
  • SC Full Holiday Tour SRL (inactivă fiscal) a fost fondată în mai 2008, are sediul social pe Aleea Steagurilor, din stațiunea Neptun, județul Constanța, și are ca obiect de activitate hoteluri si alte facilitati de cazare similare.
  • Full Holiday Tour SRL este controlată de Papuc Catalin-Florin, asociat unic și administrator, acesta fiind fost consilier local (PMP). Tot potrivit Termene.ro, Papuc Catalin-Florin mai apare în Global Print SRL, dar și în C&P Solidar SRL (inactive fiscal). 
 
 Tribunalul Constanța a dispus deschiderea procedurii simplificate a insolventei fata de debitoarea Full Holiday Tour SRL, firmă cu sediul în stațiunea Neptun, județul Constanța, controlată de fostul consilier local Cătălin Florin Papuc (PMP), și fost candidat la Camera Deputatilor din Constanta, la alegeri Parlamentare 2020.  
 
Totodată, instanța a desemnat, în mod provizoriu, în calitate de lichidator judiciar pe Dovîncescu I.P.U.R.L.
 
Noul termen a fost fixat pentru data de 29 ianuarie 2024.
 
Oficial!
         

Solutia pe scurt: HOT.Admite cererea formulată de debitoarea Full Holiday Tour SRL, reprezentată prin lichidator Dovîncescu I.P.U.R.L.In temeiul art. 71 alin. 1 coroborat cu art. 38 alin 2 lit. d) din Legea nr 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă: Dispune deschiderea procedurii simplificate a insolventei fata de debitoarea Full Holiday Tour SRL, În temeiul art. 73 si art. 45 alin. 1 lit. d coroborat cu art. 57 alin. 1 din Legea nr. 85/2014: Desemnează, în mod provizoriu, în calitate de lichidator judiciar pe Dovîncescu I.P.U.R.L., cu un onorariu fix de 7.000 lei plus TVA şi onorariu variabil de 10% din totalul sumelor recuperate în contul averii debitoarei, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 64 din lege. In temeiul art. 99 din Legea nr. 85/2014, dispune ca lichidatorul judiciar să efectueze notificările prevăzute la art. 100 din lege, iar în condiţiile art. 76, va comunica hotărârea de deschidere a procedurii simplificate insolvenţei către toate băncile unde debitorul are deschise conturi. Fixează termenul limita pentru depunerea creanţelor la 13.11.2023. Stabileşte termenul de verificare a creanţelor, de întocmire şi publicare în BPI a tabelului preliminar de creanţe la 22.11.2023. Termenul de depunere la tribunal a contestaţiilor este de 7 zile de la publicarea în BPI a tabelului preliminar. Termenul pentru definitivarea tabelului creanţelor este 15.12.2023. Stabileşte data primei şedinţe a adunării creditorilor la data de 27.11.2023, ora 12, la sediul lichidatorului judiciar. Termenul de depunere de către creditori a opoziţiilor la sentinţa de deschidere a procedurii este de 10 zile de la primirea notificării. În conformitate cu art. 76 din Legea nr. 85/2014, dispune comunicarea prezentei hotărâri către instanţele judecătoreşti din circumscripţia Tribunalului Constanţa, în a căror jurisdicţie se află sediul debitorului declarat la Oficiul Registrului Comerţului Constanta, iar potrivit art. 99 lichidatorul judiciar va notifica deschiderea procedurii creditorilor, debitoarei și Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanta în vederea efectuării menţiunii. Potrivit art. 101 din lege, lichidatorul judiciar va efectua, în termen de 60 de zile, inventarierea bunurilor din averea debitoarei. Fixează termen de judecată la 29.01.2024, ora 09.00, complet F12. Executorie. Cu apel în 7 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată astăzi, 29.09.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 29 septembrie 2023, SC Full Holiday Tour SRL (inactivă fiscal) a fost fondată în mai 2008, are sediul social pe Aleea Steagurilor, din stațiunea Neptun, județul Constanța, și are ca obiect de activitate hoteluri si alte facilitati de cazare similare.
 
La aceeași adresă are sediul social și Sanimed Estival SRL
 
Termene.ro mai arată că firma Full Holiday Tour SRL este controlată de Papuc Catalin-Florin, asociat unic și administrator, acesta fiind fost consilier local (PMP).
 

Tot potrivit Termene.ro, Papuc Catalin-Florin mai apare în Global Print SRL, dar și în C&P Solidar SRL (inactive fiscal).  
 
Pentru anul 2013, SC Full Holiday Tour SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 50.000 de lei și o pierdere netă de 51.322.

 
Potrivit Termene.ro, SC Sanimed Estival SRL se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare, are sediul pe aleea Steagurilor, Neptun, Județ Constanța (Hotel Proton) și este controlată de Alexandru Papuc, asociat unic și administrator, care în trecut a figurat în Eco Clean Land SRL, radiată.
 
Pentru anul 2022, cu 7 angajați, firma Sanimed Estival SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 877.718 de lei și un profit net de 361.275 de lei. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Iată pe cine vrea PMP în CLM Constanţa
 
Roclean 2004 SRL, din Constanța, cere să intre în insolvență! Legături cu firma care a făcut curățenie la DIICOT
 
Falimentul Vectra Imobiliare SRL, amânat pentru decembrie 2023
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Retrospectiva insolvențelor la Constanța! Cele mai importante decizii ale anului 2023

21 Dec 2023 1457