Insolvențe Constanța SOCEP SA cere intrarea în insolvență a societății Nesramy SRL



SOCEP SA, cu sediul în municipiul Constanţa, Incinta Port Nou Dana 34, cere intrarea în insolvență a societății Nesramy SRL, cu sediul tot în Constanța.   
 
Solicitarea a fost concretizată în dosarul 2687/118/2024 ce a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, la data de 17 aprilie 2024.
 
Primul termen  a fost stabilit pentru data de 11 iunie 2024.
 
Potrivit Recom, SOCEP SA a fost înființată în anul 1991, iar activitatea principală este „Manipulări“.
 
Conform sursei citate, în Socep SA pachetul de acțiuni este deținut de Grupul DD SA (cu 61,22%), Persoane juridice, având 11 acționari (cu 6,60%), Persoane fizice, având 6.446 acţionari (cu 19,74%) și Stere Samara (cu 12,44%).
 
Persoane împuternicite: Dorinel Cazacu (Calitate: președinte, Funcţie: director general), Gabriel Codeț (Calitate: membru în directorat, Funcţie: director operațional), Ramona Pavlicu (Calitate: membru în directorat), Lucian – Ștefan Teodorescu (Calitate: membru în directorat), Niculae Dușu (Calitate: membru în consiliul de supraveghere, Funcţie: președinte consiliu de supraveghere), Stere Samara (Calitate: membru în consiliul de supraveghere, Funcţie: vicepreședinte consiliu de supraveghere), Ion Dușu (Calitate: membru în consiliul de supraveghere, Funcţie: vicepreședinte consiliu de supraveghere) și Cristian - Mihai Ududec (Calitate: director, Funcţie: director economic).
 
În 2022, Socep SA a avut o cifră de afaceri de 139.646.043 lei, un profit de 40.245.993 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 382.
 

Despre Nesramy SRL
 
SC Nesramy SRL se ocupă de comerțul cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare, are sediul pe strada Constantin Bobescu, din Constanța, și este controlată de Abibula Murad-Nesrin, asociat unic administrator. Pentru anul 2022, cu 4 angajați, Nesramy SRL a declarat o cifră de afaceri netăde 5.113.210 lei și un profit net de 24.205 de lei.

  
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Firme Constanța
Ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor SOCEP SA, completată și revizuită


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.