Oficial! Broker-ul de asigurări al Poştei Române a intrat în faliment. (MINUTĂ)



Poşta Română Broker de Asigurare SRL a intrat în faliment!

Decizia a fost luată de Tribunalul Bucureşti în dosarul 4989/3/2023
 
Instanța a numit lichidator judiciar Aktiv Lex Insolventa SPRL.
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 19 septembrie 2024.
 
Minută
 

Solutia pe scurt: În temeiul art. 92 alin. 4 din Legea nr 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, aprobă concluziile raportului administratorului judiciar.

În temeiul art. 92 alin 5, rap. la art. 145 alin. 1lit A pct. a şi lit. D din Legea nr 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului Poşta Română Broker De Asigurare SRL.

În temeiul art. 145 alin 2 Legea nr 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă ridică dreptul de administrare al debitorului şi dispune dizolvarea societăţii debitoare. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei şi trimiterea de notificări tribunalelor din alte judeţe în care debitorul are bunuri în vederea sigilării, în sarcina lichidatorului judiciar.



Stabileşte termen de maxim 10 zile de la data notificării deschiderii procedurii falimentului de predare a gestiunii averii de la debitor către lichidator, împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate până la deschiderea procedurii.

Dispune întocmirea şi predarea către lichidatorul judiciar, în termen de maxim 10 zile de la intrarea în faliment, a unei liste cuprinzând numele şi adresele creditorilor şi toate creanţele acestora, cu indicarea celor născute după data introducerii cererii de deschidere a procedurii.

Numeşte lichidator judiciar Aktiv Lex Insolventa SPRL care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 58 din Legea nr. 85/2014, cu o remuneraţie de 4000 lei din averea debitorului. Dispune plata către administratorul judiciar Aktiv Lex Insolventa SPRL, a sumei de 3.000 lei reprezentând onorariu şi a cheltuielilor de procedură din fondul prevăzut de art. 39 din Legea nr. 85/2014, conform şi în limita prevederilor statutare. Pune în vedere lichidatorului judiciar prevederile art. 252 din Legea nr. 31/1990, republicată şi dispune îndeplinirea formalităţilor privind menţionarea la registrul comerţului a reprezentanţilor permanenţi ai săi.

În temeiul art. 146 alin 1 şi 2 din Legea nr.85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, dispune ca lichidatorul să trimită o notificare, în condiţiile art. 99 alin. 3 din lege, privind intrarea debitorului în procedura falimentului prin procedura simplificată, ridicarea dreptului de administrare şi dizolvarea acestuia, tuturor creditorilor menţionaţi în lista depusă de debitor/administratorul judiciar, menţionată la art. 145 alin 2 lit. e), debitorului şi registrului unde debitorul este înmatriculat, pentru efectuarea menţiunii. Fixează termen pentru continuarea procedurii la 19.09.2024, ora 09,00.

Cu drept de apel, în termen de 7 zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti, Secţia a VII a. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 15.02.2024.

 
Potrivit Termene.ro, Poşta Română Broker de Asigurare SRL a fost fondată în decembrie 2013, are sdiul social pe Calea Giulești, București, Sector 6, se ocupă de activități ale agenților și broker-ilor de asigurări și este controlată de Compania Națională Poșta Română SA.
 
Ca administratori apar Hagiu Augustin Florin, Moruzea Monica Diana și Tudoroiu Cosmina Elena.
 
Pentru anul 2020, Poşta Română Broker de Asigurare SRL a raportat o pierdere de 550 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Numărul creditorilor a ajuns la 34
Se cere insolvența GSP Offshore SRL! Tribunalul Constanța amână cauza pentru o eventuală solutionare pe cale amiabilă

 
Tribunalul Constanța respinge intrarea în insolvență a SC Balkan Marine Bunker Assets SRL! Firma este controlată de o companie din Rusia
 
Elefant Online SA, ce deține celebrul magazin online elefant.ro, a intrat în insolvență! (MINUTĂ)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.