Oficial! Păstrăvăria Arinul, din județul Constanța, a intrat în insolvență!


 
  • Tribunalul Constanța a desemnat provizoriu, la cererea debitoarei, în calitate de administrator judiciar pe practicianul în insolvenţă Dăscălescu &CO SRPL
 
SC Păstrăvăria Arinul SRL, cu sediul în Schitu, Catedrala Tineretului, județ Constanţa, a intrat în insolvență!
 
Decizia a fost luată joi, 16 februarie 2023, de Tribunalul Constanța!
 
Oficial! portal.just.ro
 
Admite cererea formulată de debitoarea Păstrăvăria Arinul S.R.L . În temeiul art.71 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei împotriva debitoarei Păstrăvăria Arinul S.R.L, cu sediul ...., înregistrată în Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa sub nr..... Desemnează provizoriu, la cererea debitoarei, în calitate de administrator judiciar pe practicianul în insolvenţă Dăscălescu &CO SRPL (...)Fixează termenul limită pentru depunerea creanţelor la 03.04.2023. Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea și publicare în BPI a tabelului preliminar al creanţelor la 24.04.2023. Termenul pentru formularea eventualelor contestaţii este 7 zile de la publicarea în Buletinul procedurilor de Insolvenţă a tabelului preliminar. Fixează termenul pentru definitivarea tabelului de creanţe la 18.05.2023. Stabileşte data primei şedinţe a adunării creditorilor la data de 28.04.2023, ora 12:00 la sediul administratorului judiciar şi dispune convocarea creditorilor. (...) Cu apel în 7 zile de la comunicare“. 
 
Păstrăvăria Arinul SRL este controlată de Valentin Buksz, fostul preşedinte Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură.
 
Potrivit Confidas.ro, Valentin Buksz mai apare în Conceta Silva Energy SRL, Antaris Consulting SRL, Conceta Silva SRL, Conceta Silva Fish SRL și în Marea Neagra SA (lichidare). În trecut el a figurat în Altamura Pizze & Focaccie SRL, Linea Rossa Com SRL, Gival Inc. SRL și Heracleea SA, radiate.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Unul dintre cele mai cunoscute cluburi sportive din Constanța, în insolvență! Iată motivul (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Păstrăvăria Arinul a intrat în faliment! Valentin Buksz, fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură, asociat unic și administrator (MINUTĂ)

08 Dec 2023 1173

Păstrăvăria Arinul SRL cere să intre în insolvență!

12 Feb 2023 1739

Finanțele Publice din București solicită insolvența Pastravaria Arinul SRL, controlată de Valentin Buksz, fostul preşedinte Agenţiei Naţionale pentru Pescuit

15 Jan 2023 1872